Annonce
Ugeavisen Vejen

Øv, øv, øv: Igen hærværk på flag

Så har vandalister igen været på spil. Flagene ved viadukten i Søndergade i Vejen er atter knækket og smidt rundt omkring. Privatfoto
Annonce

Vejen: - Øv øv, øv. Endnu engang kan vi konstatere, at noget af den pynt, som handelsstandsforeningen har brugt ressourcer på for at gøre byen pænere og mere livlig, absolut skal ødelægges.


Det er igen natten til søndag, at det er sket. Flagene er ikke kun revet af stængerne. Bagefter er de små stænger også knækket og efterfølgende smidt rundt omkring.

Finn Heiredal, formand for Vejen Handelsstandsforening


Formanden for Vejen Handelsstandsforening, Finn Heiredal, er ærgerlig over, at vandalister endnu engang har ødelagt nogle af de flag, som er sat op tæt ved viadukten i Søndergade i Vejen.

-Det er igen natten til søndag, at det er sket. Flagene er ikke kun revet af stængerne. Bagefter er de små stænger også knækket og efterfølgende smidt rundt omkring. Det er efterhånden hver eneste lørdag, at det sker, fortæller Finn Heiredal.

Første gang skete hærværket i begyndelsen af juli, hvor samtlige 22 flag var knækket af og smidt rundt i de omkringliggende buske. Rent hærværk, som blev anmeldt til politiet.

Efter første episode lød det således fra citymanager Flemming Simested: - Når man for gud ved hvilken gang, går og rydder op efter hærværk om morgenen, får man da nogle tanker om, hvem der kan finde på det her, men man kan naturligvis ikke vide med sikkerhed. Men sikkert er, at vi sammen skal forsøge at stoppe sådan noget unødvendigt hærværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce