Annonce
Ugeavisen Vejen

Advokatfuldmægtig vender tilbage til rødderne

Penta Advokaters nye advokatfuldmægtig, Rasmus Schack Larsen, er vendt tilbage til rødderne efter fem år i Aarhus. Foto: PR
Penta Advokater ansætter hjemvendt advokatfuldmægtig, der vender hjem efter fem år i Aarhus.
Annonce

Vejen: På årets første arbejdsdag trådte Rasmus Schack Larsen ind ad døren hos Penta Advokater, hvor han samme dag begyndte som advokatfuldmægtig. Det betød samtidig en tilbagevenden til området, hvor han er født og opvokset.

25-årige Rasmus Schack Larsen har trådt sine barnesko i Skodborg og har gået på gymnasiet i Vejen. Han flyttede efterfølgende til Højbjerg ved Århus i forbindelse med jurastudierne på Aarhus Universitet.


Vi er glade for, at vi kan trække dygtig arbejdskraft hjem til området.

Lasse Iversen Hansen


- Jeg flyttede til Århus på grund af jurastudierne og har haft fem gode år der. Jeg har hele tiden haft et ønske om at vende tilbage, og heldigvis havde min kæreste, Ida Marie, der boede i Vejen, da jeg mødte hende, samme ønske, fortæller Rasmus Schack Larsen.

Annonce

De lokale vender hjem

Hos Penta Advokater er det ikke usædvanligt, at tidligere bysbørn vender retur efter endt studie.

- En stor del af vores jurister kommer oprindeligt fra Sydjylland. De vender typisk hjem enten umiddelbart efter at have færdiggjort deres studier - eller efter at have arbejdet nogle år i Aarhus, Odense eller København, hvor de har studeret. Vi er glade for, at vi kan trække dygtig arbejdskraft hjem til området, siger administrerende direktør for Penta Advokater, Lasse Iversen Hansen.

- Der er ingen tvivl om, at kombinationen af udfordringer og ansvar samt det faktum, at det er muligt at have et liv med plads til både fritidsinteresser og familie ved siden af arbejdet, var noget af dét, der tiltalte mig ved Penta Advokater, fortæller Rasmus Schack Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce