Annonce
Ugeavisen Vejen

Annette Duch fik fortjenstmedalje

Annette Duch (i midten) var på sidste arbejdsdag på Kærdalen flankeret af gruppeleder Karin Møller og områdeleder Tove Bahl Mikkelsen. Foto: Brian Lindholt

Vejen: Hun blev ansat på kommunekontoret på Jernbanegade i Brørup i september 1979. Onsdag 31. marts 2021 takkede 64-årige Annette Duch af efter næsten 42 års tro tjeneste i Vejen Kommune som hjemmehjælper og social- og sundhedshjælper.

Ved den lejlighed blev hun hyldet med borgmesterbesøg og en hilsen fra hoffet: Anette Duch blev nemlig tildelt fortjenstmedaljen i sølv. Audiensen hos Dronning Margrethe må hun undvære. Covid-19 sætter begrænsninger for alt - inklusive håndtryk.

Anette Duch var med, da Egely lukkede, og de sidste afdelinger flyttede på Kærdalen i 2007. De sidste ti år arbejde hun på en somatisk afdeling.

- Jeg har haft et virkelig indholdsrigt arbejde, mødt vanvittigt mange mennesker. Både ude i hjemmene og inde på plejehjemmene eller plejecentre. Det har været borgere, pårørende og kolleger. Og jeg elsker sætningen to plus to er lig med fem. For vi har været gode til at løfte i flok, siger Annette Duch.

Nu får hun masser af fritid.

- Når Vejen Fritidscenter åbner op igen, skal jeg også til at bruge det lidt mere igen. Jeg er kommet en del deroppe, spillet badminton og svømmet. Jeg har også altid godt kunne lide at læse, og nu bliver der mere tid til det. Og så er der jo børnene og børnebørnene, siger Annette Duch.

Borgmester Egon Fræhr havde blomster, flotte ord og en hilsen med fra hoffet med. da Annette Duch takkede af på Kærdalen og fik fortjenstmedaljen. Foto: Brian Lindholt
Gemalen Svend Åge var naturligvis også med, da Annette Duch blev hædret på Kærdalen. Foto: Brian Lindholt
Det store øjeblik. Borgmester Egon Fræhr overrækker fortjenstmedaljen til Annette Duch. Foto: Brian Lindholt
Sådan ser den ud. Fortjenstmedaljen i sølv, der cirka bliver uddelt en håndfuld gange om året i Vejen Kommune. Foto: Brian Lindholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce