Annonce
Ugeavisen Vejen

Arendt siger farvel til Gesten Kirke

Sognepræst i Gesten, Anna-Sofie Arendt, stopper pr. 1. december. Arkivfoto
Annonce

Gesten: Sognepræst Anna-Sofie Arendt har offentliggjort, at hun siger farvel til Gesten Sogn med følgende hilsen på kirkens facebook-side:

"I dag er det et lidt anderledes opslag, I får: Et der både er fyldt med vemod og forventning for mit vedkommende.

Jeg er, i går, blevet udnævnt som ny sognepræst i Seest pr. 1.12.2019. Jeg blev indstillet for små 14 dage siden, og jeg har følt mig så utilpas ved at planlægge og arrangere ud i fremtiden med jer, når jeg godt vidste, at jeg var på vej væk. Men det er spillets regler, at det først må offentliggøres, når udnævnelsen foreligger, så det håber jeg, at I kan tilgive mig.

Der har ligget mange overvejelser bag at søge væk fra Gesten; vi har været utrolig glade for at være her i de forløbne 11 år. Når det er sagt, har jeg jo også fra begyndelsen sagt, at I ikke skulle regne med, at jeg blev lige så længe som min forgænger.

Nu var det rigtige embede der, og på mange måder var det også den rigtige tid: Jeg føler, jeg har nået det, jeg kunne og skulle her hos jer, og jeg håber, I kan få en ny præst, som I bliver glade for.

Jeg glæder mig til at starte i Seest - men indtil slutningen af november er jeg selvfølgelig stadig jeres præst.

Der bliver mange ting, der bliver "sidste gang med mig" i den næste tid - Spaghetti-gudstjenesten på torsdag klokken 17 bliver den første, og jeg håber, I vil møde op til Halloween i kirken - og aftensmad i konfirmandstuen efterfølgende.

Der er meget at sige tak for, men det vil jeg vente med til vi kommer lidt tættere på datoen".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce