Annonce
Ugeavisen Vejen

Askov Mudeaters i nyt samarbejde

Der skal ordnes spor - også i fremtiden. Mountainbikeklubben Askov Mudeaters har derfor indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Pressefoto: Askov Mudeaters
Annonce

Askov: Selvom mountainbike-sporene bliver vedligeholdt og er toptunede, så har MTB-klubben Askov Mudeaters brug for ekstra støtte.

Klubben har derfor indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK for at gøre klubben endnu mere attraktiv for medlemmerne. Formand i klubben, Lars Jessen, er glad for aftalen og er ikke i tvivl om, hvad de ekstra penge i klubkassen skal bruges til.

- Pengene kommer til at gå ubeskåret til at bygge og vedligeholde klubbens MTB-spor i Hundsbæk og Drostrup. Sponsoraftalen vil nemlig være med til at gøre det muligt fortsat at holde et højt aktivitetsniveau med sporarbejdet, siger Lars Jessen.

Askov Mudeaters er en breddeforening, der repræsenterer MTB-sporten i Vejen-området med omkring 250 medlemmer fra 5-72 år. Klubben bygger og vedligeholder MTB-spor, som alle MTB-interesserede er velkommen til at bruge.

Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Askov Mudeaters' sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Gilde hos nykåret Gazelle

Annonce