Annonce
Ugeavisen Vejen

Bække Skole får penge til skaterrampe i skolegården

Portrait Of Excited Elementary School Pupils On Playing Field At Break Time
Skolen i Bække er blandt 28 udvalgte projekter, der modtager midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat.
Annonce

Bække: På Bække Skole ved Vejen har rigtig mange af eleverne enten skateboard, rulleskøjter eller løbehjul med i skole, og derfor har man på skolen i noget tid haft et ønske om at indrette en del af skolegården, så de mange ”skatere” kan udfordre sig selv og hinanden. Det bliver nu en realitet takket være en donation på 3.800 kroner fra Mejeriernes Skolemælkslegat, der uddeles to gange årligt.

- Vi vil gerne opmuntre vores elever til at foretage sig noget, der involverer bevægelse og et par ramper, nogle grind rails og nogle udfordringsbaner, der bliver malet på asfalten i skolegården vil være en rigtig god start, skriver Bække Skole i den ansøgning de har sendt til Skolemælkslegatets dommerpanel.

Det er Mejeriernes Skolemælksordning der står bag Mejeriernes Skolemælkslegat, og legatet er stiftet for at støtte fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter rundt om på landets skoler.

Der var hele 430 ansøgninger i den bunke, som dommerpanelet i slutningen af oktober satte sig sammen for at vurdere, og afdelingschef hos Mejeriforeningen, Jan Hermansen, glæder sig over den store søgning.

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kroner. Legatet kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser eller elevråd, hvis skole er med i skolemælksordningen.

- Vi ønsker at sætte fokus på sundhed, bevægelse og fællesskab i klasserne og på skolerne. Mejeriernes Skolemælkslegat giver midler til aktiviteter, der er til gavn for hele skolen eller en enkelt klasse, og som styrker sundhed og fællesskab gennem gode oplevelser, siger Jan Hermansen.

Vi vil gerne opmuntre vores elever til at foretage sig noget, der involverer bevægelse og et par ramper, nogle grind rails og nogle udfordringsbaner, der bliver malet på asfalten i skolegården vil være en rigtig god start.

Fra Bække Skoles ansøgning

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce