Annonce
Ugeavisen Vejen

Bække Sportsforening får støtte til indkøb af nyt udstyr

Med støtten fra Nordea Fonden bliver der råd til nye ketsjere i Bække Spotsforening. PR-foto
31 foreninger i Syddanmark modtager 802.969 kr. fra Nordea-fondens lokalpulje. Blandt modtagerne i Syddanmark er Bække Sportsforening.
Annonce

Med 32.500 kroner i støtte fra Nordea-fonden kan Bække Sportsforening nu igangsætte indkøbet af nye ketchere, pointtavler, fjerbolde og et fugtskab, der vil bidrage til bedre træningsforhold.

Bestyrelsesmedlem Gitte Andersen i Bække Sportsforening glæder sig til at:

- Særligt de unge spillere kan få gavn af bedre træningsvilkår. Dertil får vi nu også muligheden for at stille udstyr til rådighed for potentielle nye medlemmer, som kan gøre det mere attraktivt at få en prøvetræning i klubben.

Med udstyret håber Bække Sportsforening at kunne skabe gode forudsætninger for badmintontræning i området.

- Vi er stolte over, at en lille lokalsamfund som Bække har egen badmintonklub, hvor de unge spillere selv kan cykle til træning og hvor vi kan bibeholde sporten i byen, lyder det i en pressemeddelelse.

30 mio. kr. til lokale aktiviteter

Bække Sportsforening har modtaget 32.500 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje på 30 mio. kroner, der uddeles til projekter, som skaber aktiviteter og styrker lokale fællesskaber i hele landet. Selvom vi ikke kan dyrke vores fællesskaber, som vi plejer netop nu på grund af corona-krisen, så er de vigtigere end nogensinde. Foreninger kan derfor søge om støtte til alle de aktiviteter, der skal samle os igen, når situationen atter tillader det.

- Nordea-fonden støtter gode liv. Vi har ingen færdig opskrift på det gode liv. Men vi tror på, at aktiviteter som styrker fællesskabet, der hvor man bor er med til at skabe gode liv. Derfor er Lokalpuljen til de mange ildsjæle rundt om i landets foreninger, der mangler lidt ekstra til det de brænder for, og som skaber glæde for mange i lokalområdet, siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Fakta

Om Nordea-fonden

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Med Lokalpuljen uddeles i 2020 30 mio. kr. til projekter, som skaber aktiviteter og styrker fællesskabet i hele landet. Projekterne støttes med op til 100.000 kr., og foreninger, selvejende- og offentlige institutioner kan søge puljen.

Læs mere på www.nordeafonden.dk/lokalpuljen.

Med de forbedrede træningsforhold kan medlemmerne igen gå på medaljejagt. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce