Annonce
Ugeavisen Vejen

Børnehjælpsdagen søger mentorer i Vejen og omegn

Børnehjælpsdagen arbejder med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark, så de får bedre mulighed for et selvstændigt voksenliv. Sidste år fik 8.007 anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde. Foto: PR

Vejen: Børnehjælpsdagen søger mentorer i Vejen og omegn, da organisationen har indledt et samarbejde med Vejen Kommune. Det betyder, at udvalgte unge, der er anbragt af kommunen, deltager i empower4u fra uge 13. De unge har konkret sagt ja til at gennemgå et personligt udviklingsforløb og få tilknyttet en mentor.

Forløbet strækker sig over cirka et år og skal styrke de unge personligt og socialt, så de bliver mere robuste og får bedre forudsætninger for at mestre deres eget liv. Det overordnede formål er, at de unge kommer i uddannelse eller job.

Selve mentorrollen varetages af frivillige personer. Det sker gennem personlige samtaler cirka en gang om ugen via telefon, videoopkald eller fysisk møde. Hver mentor bliver som udgangspunkt matchet med en ung, men kan også være mentor for flere.

- Vores empower4u-forløb med Vejen Kommune begynder om ganske kort tid. Vi håber derfor, at en masse gode mennesker vil melde sig, så alle de unge kan få en mentor. Vi søger frem for alt personer med et stort hjerte og engagement. Derudover værdsætter vi solid livserfaring og gerne også erfaring med børn og unge, forklarer Børnehjælpsdagens projektchef, Amanda Drisgaard Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce