Annonce
Ugeavisen Vejen

Barrets genforening på landsbymuseet

Mette og Rasmus Welling har skrevet aktivitetsbogen til Sigurd Barrets fortælling om genforeningen.
Wellings univers i Mejlby er med i musikerens Danmarkshistorie om genforeningen. Museet markerer genforeningen med en særudstilling, og Barret holder fortæller og spiller i Lintrup.
Annonce

MEJLBY: Musikeren Sigurd Barret lægger navn til, men det er faktisk Mette og Rasmus Welling, som har tager det store slæb med den nye bog "Sigurd fortæller om genforeningen - aktivitetsbog."

Rasmus Welling er søn af skaberen af Wellings Landsbymuseum i Mejlby ved Lintrup, og han har sammen med sin kone Mette gjort stor brug af samlingerne på museet til den nye bog. F.eks. er nødpenge og stemmesedler fra 1920, da sønderjyderne stemte sig hjem i Kongeriget, fotograferet på museet.

Og det er netop 100-års jubilæet for Genforeningen, som er anledning til bogen, som på en lærerig og underholdende vis fortæller børn om Genforeningens store betydning for danmarkshistorien. Aktivitetsbogen understøtter historien med en lang række varierede opgaver, kreative lege og aktiviteter inden for fagene historie, dansk, matematik, samfundsfag, naturfag og tysk. Opgaverne kan løses både i grupper eller alene. Mette Welling og Rasmus Welling har udarbejdet "Sigurd fortæller om genforeningen - aktivitetsbog" til både forældre og til undervisningsbrug.

Den 26. april åbner Wellings Landsby en særudstilling om genforeningen, og den 18. marts kommer Sigurd Barret til Lintrup med sin musikalske Danmarkshistorie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Sys og Malene på salme-tur

Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Annonce