Annonce
Ugeavisen Vejen

Black Friday er blevet til Black Days

- Som handelsttandsforening har den røde tråd hos os været, at vi gør som myndighederne siger, oplyser citymanager Flemming Simested. Han mærker, at borgerne har vist stor forståelse for at handle lokalt i corona-tiden. Arkivfoto: Søren Dippel.
Black Week er også en del af alternativet til den store handelsdag.

Vejen: Black Friday har i årevis været den helt store salgsdag for detailhandlen. I år opererer "Handelsbyen Vejen for dig" med Black Days i stedet i dagene 26.-28. november.

- Black Days indføres i år for at sprede åbningstid og aktivitet ud over flere dage, som myndighederne har anbefalet for at mindske smitte risikoen, og fordi vi passer på hinanden, lyder det fra "Handelsbyen Vejen for dig".

- Som handelsttandsforening har den røde tråd hos os været, at vi gør som myndighederne siger, oplyser citymanager Flemming Simested til Jydske Vestkysten.

Annonce

Corona-nedlukningen i foråret og restriktionerne i forbindelse med forsamlingsforbuddet har givet udfordringer for detailhandlen.

- Men jeg tror egentlig også, at coronaen har vist borgerne, hvor vigtigte de lokale butikker og handelslivet er. Borgerne har vist stor forståelse for at handle lokalt i corona-tiden, så vi skal nok klare os til trods for udefrakommende modstand. Jeg er meget fortrøstningsfuld, siger city-manager Flemming Simested.


Borgerne har vist stor forståelse for at handle lokalt i corona-tiden.

Flemming Simested, city-manager


Han husker godt forudsigelserne "nu dør Vejen", da Kolding Storcenter i sin tid blev skabt. Det skete så ikke.

- Det er der flere grunde til. Forbrugerne går blandt også op i kundeservice, og Vejen har netop fået en pris for at levere Danmarks bedste kundeservice, siger Flemming Simested.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

70 år

Annonce