Annonce
Ugeavisen Vejen

Boisen Motorsport har fået god start på sæsonen

Kim og Emilie Boisen fik en førsteplads, da far og datter kørte deres første rallyløb sammen. Foto: Allan Post

Vejen: Boisen Motorsport har fået en god indledning på DM-sæsonen i rally, hvor det er blevet til gode resultater for begge biler.

Lørdag den 17. april blev første afdeling af danmarksmesterskabet i rally kørt ved Hobro. Inden løbet havde teamet kun haft mulighed for at deltage i en enkelt test, hvor aprilvejret viste sig fra sin værste side. Derfor havde teamet ikke for alvor fået rusten banken af efter vinterpausen.

Martin Johansen har i år Dan Johannsen med som co-driver i teamets Peugeot 208 R5. Martin og Dan sluttede løbet på en generel femteplads, hvilket teamet var tilfredse.

I teamets BMW havde Kim Boisen også fået ny co-driver, nemlig datteren Emilie Boisen. Emilie har ikke tidligere kørt rally, så derfor var der naturligt spænding på op til løbet hos både far og datter.

- Jeg er virkelig stolt af Emilie. Hun klarede det super godt hele dagen. De par fejl hun lavede, er også sket for co-drivere med mange års erfaring, fortæller Kim Boisen, der godt kunne mærke, at der manglede et opvarmningsløb i Tyskland, som teamet plejer at kører.

Kim og Emilie Boisen sluttede på førstepladsen i klassen, hvilket teamet var meget stolt af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce