Annonce
Ugeavisen Vejen

Boisen Motorsport kæmpede for sekunderne

Der var kamp om sekunderne, da Boisen Motorsport var i aktion til den anden afdeling af rally DM. Privatfoto

Vejen: Der blev kæmpet om sekunderne og mod hurtigere biler og en knækket gearstang, da Boisen Motorsport var på banen til anden afdeling af DM i rally.

Martin Johansen og Dan Johannsen opnåede her en generel tredjeplads i DM-feltets nok ældste rally 2-bil.

- Placeringen som nummer tre generelt, ud af cirka 80 startende biler, er helt perfekt. Vi havde en tæt fight om tredjepladsen gennem hele løbet med flere teams. Vi gik virkelig til stålet på de sidste hastighedsprøver og endte med at vinde tredjepladsen med kun 1,7 sekund, fortæller Martin Johansen.

Annonce

Kim Boisen og Emilie Boisen vandt deres klasse og udbygge den samlede føring, selvom en knækket gearstang drillede med halvanden omgang tilbage.

- På byprøven, som blev kørt inde midt i Stoholm by, knækkede vi desværre gearstangen halvanden omgang før mål, hvilket betød, at vi måtte køre prøven færdig i andet gear. Vores dygtige serviceteam fik problemet fikset, så vi kunne fortsætte løbet. Dog endte det med en tidsstraf på 30 sekunder. Resten af rallyet kørte vi uden gear cut, som ellers normalt bevirker, at man kan skifte gear med fuld gas og uden kobling. Vi indhentede dog alligevel konkurrenter flere gange på hastighedsprøverne, fortæller Kim Boisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce