Annonce
Ugeavisen Vejen

Borydderne hjælper med oprydningen

29-årige Sonny Damkjær er manden bag Borydderne Vejen og omegn, der tilbyder sin assistance, hvis du har et døds- eller flyttebo. Foto: Pia Mortensen
En ny virksomhed har set dagens lys i Vejen. 29-årige Sonny Damkjær står bag Borydderne i Vejen og omegn.
Annonce

VEJEN: Har du et dødsbo eller et flyttebo, du gerne vil have afhentet, så er der hjælp at hente hos Borydderne - Vejen og omegn.

- Siden jeg var helt lille, har jeg været vant til at skulle sælge mine ting for at få råd til noget nyt, og jeg har været med på loppemarkeder med mine forældre i mange år. Derfor var det oplagt, at starte Borydderne op, fortæller Sonny Damkjær.

Samarbejdet med kunderne er vigtig, så derfor er der altid en grundig dialog med kunden, inden Sonny dukker op med sin assistance.

- Der er jo stor forskel på, hvad folk vil have hjælp til. Det kan være et værelse, en kælder eller et helt hus, så prisen aftales derefter. Er der gode ting i blandt, så betaler jeg også gerne for det, fortsætter han.

Selvom firmaet lige er åbnet, så har han allerede samlet en masse ting ind. Dem sælger han blandt andet på Brørup Marked, men også fra sit lager på Drostrupgårdvej i Vejen.

- Jeg afholder mit tredje lagersalg den 5.-6. september, hvor der er virkelig gode muligheder for at gøre et loppefund, forsikrer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce