Annonce
Ugeavisen Vejen

Brørup Bio: Helt klar, men har ingen film

Næstformand i Brørup Bio, Lone Wagner Olesen. Foto: Steen Rasmussen
Annonce

BRØRUP: - Vi er faktisk helt klar, men har ingen film at vise, konstaterer næstformand i Brørup Bio, Lone Wagner Olesen.

- Jeg tror, vi åbner engang i den kommende uge, men nu skal vi først have fat på filmselskaberne for at finde ud af, hvad vi overhovedet kan få af film. Vi holder møde fredag formiddag, og så finder vi nok ud af det meste.

Lone Wagner Olesen fortæller, at hun har været i kontakt med alle biffens mere end 100 frivillige for at høre, om de har mod og lyst til at fortsætte med at give en hånd med. Alle har meldt positivt tilbage.

For at holde den befalede afstand er der kun plads til 46 gæster i biografen. Der er opsat plexiglas-plader, så billet- og kiosksalg kan ske uden risiko for smittespredning.

På det personlige plan har Lone Wagner Olesen under nedlukningen fundet ud af, hvor meget tid hun har anvendt i biografen. Det vil hun forsøge at gøre noget ved.

- Vi skal finde ud af en anden måde at gøre tingene på, men helt undvære det kan jeg heller ikke. Det er der da kommet ud af det her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce