Annonce
Ugeavisen Vejen

Brørup-klubber bruger ekstra sponsorkroner på børn og unge

Der er ekstra sponsorstøtte på vej til blandt andre Brørup Badmintonklub. Arkivfoto
OK giver Brørup Badmintonklub og Folding-Brørup Håndbold Klub 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen.
Annonce

Brørup: Der skulle have stået godt 40.000 kr. på sponsorchecken til deling mellem Brørup Badmintonklub og Folding-Brørup Håndbold Klub, men OK lægger 30 procent ekstra oveni, så klubberne får hjælp i en udfordrende tid.

Pengene vil især blive brugt på at uddanne klubbernes børne- og ungdomstrænere.


Vi bruger vore sponsorkroner til at skabe gunstige forhold for vore medlemmer, og især vore unge spillere.

Kenni Birkelund


- Vi har 148 medlemmer, heraf 64 børn og unge. Vi bruger vore sponsorkroner til at skabe gunstige forhold for vores medlemmer, især vores unge spillere. Det sker ved, at vi får uddannet vores trænere og indkøbt det nødvendige træningsudstyr, fortæller Kenni Birkelund, sponsoransvarlige i Brørup Badmintonklub, der har et klippekortstilbud til nye spillere, så de kan komme i klubben og træne gratis tre gange.

Annonce

Hjælper med at dække hullet

De ekstra sponsorkroner falder på et tørt sted ovenpå et år, hvor klubberne har mistet flere faste indtægtskilder.

- Vi mistede jo indtægter fra vores årlige Brørup Cup i 2020 og måttet også aflyse i år. Desuden har vi ikke kunne afholde bankospil, så derfor er vi helt vildt glade for de 30 procent, som OK giver ekstra, fortæller Folding-Brørup Håndbold Klub-formand Heidi Højrup og fortsætter:

- Vi bruger vore sponsorpenge på opstartskurser ved DHF for alle vore trænere, især for børnetrænerne er det vigtigt, at vi får dem klædt godt på til sæsonen, for det er vigtigt med god træning, så vi kan fastholde vores børn og unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce