Annonce
Ugeavisen Vejen

BSV Krantilbehør fik besøg af borgmesterkandidat og folketingsmedlem

Venstres borgmesterkandidat i Vejen Kommune, Morten Thorøe, og formanden for Folketingets erhvervsudvalg, Anni Matthiesen (V), var på besøg hos BSV Krantilbehør A/S for at høre om virksomhedens udvikling fra klassisk smedeværksted til tidssvarende produktionsvirksomhed. Privatfoto

Vejen: Formanden for Folketingets erhvervsudvalg Anni Matthiesen (V) og Venstres borgmesterkandidat i Vejen Kommune, Morten Thorøe, besøgte BSV Krantilbehør A/S i Vejen, der har leveret grabbe, pallegafler og tænger til kraner, lastbiler og minigravere siden 1960.

- Besøget hos BSV gav mig en stor indsigt i, hvor vigtigt det er at have både en god holdånd og dygtige medarbejdere i en virksomhed. Langt de fleste af medarbejderne hos BSV har været i virksomheden i mange mange år, hvilket jo understreger, at det er et rart sted at være ansat, siger Anni Matthiesen.

- Det var imponerende at høre om virksomhedens udvikling fra et klassisk smedeværksted til en hightech og tidssvarende produktionsvirksomhed. Det kræver dygtighed, omstillingsparathed og hårdt arbejde at drive og udvikle en virksomhed i dag. BSV Krantilbehør er gennem de sidste 60 år lykkedes med at skabe både jobs, vækst og eksportindtægter, siger Morten Thorøe og fortsætter:

Annonce

- Det gjorde mig derfor særlig glad og stolt at høre om BSV´s positive oplevelser af samarbejdet med Vejen Kommune og UdviklingVejen. Forståelse for virksomhedernes udfordringer er helt afgørende, når Vejen Kommune arbejder for at skabe gode betingelser for det lokale erhvervsliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce