Annonce
Ugeavisen Vejen

Byskov træder ud af ejerskab på Ribehøj

Kaare Byskov (tv) har trukket sig ud af ejerskabet på Ribehøj i Bobøl. Nu er det igen de oprindelige ejere, Karina og Carsten Kjær, som er alene om driften. Foto: JV
Ribehøj i Bobøl er atter alene Karina og Carsten Kjærs domæne. Byggeri af nye luksushytter går i gang i løbet af få uger.
Annonce

BOBØL: Så er alt igen ved det gamle på Ribehøj i Bobøl - sådan da.

Ejerne gennem årene, hvor campingpladsen blev forvandlet til en gourmetrestaurant af ypperste klasse, Karina og Carsten Kjær, er vendt tilbage til deres oprindelige parløb som soloejere. Det sker formelt, når Kaare Byskov, der kom med i driftselskabet i 2012, træder ud og sælger sin ejerdel til dem den 1. oktober.

- Det har været otte gode år, men nu har Kaare besluttet sig for at gå i gang med noget med IT og 3D-tegning, som han længe har haft lyst til. Det respekterer vi fuldt ud, siger Carsten Kjær.

Karina og Carsten Kjær har hele tiden været ejer af ejendommen sammen med hans far, Nis Kjær. Kaare Byskov var alene med i selskabet, som driver restauranten. Han begyndte i sin tid som køkkenchef, men har de seneste fire år arbejdet "på gulvet" med ansvar for køkkenet. Restauranten står altså ikke og mangler en køkkenchef.

- Vi er midt i vores højsæson og har drøntravlt, så det er selvfølgelig lidt besværligt med rokaden i ejerskabet netop nu, men gæsterne kommer naturligvis ikke til at mærke noget. Samtidigt skal vi i gang med byggeri af seks nye luksushytter i løbet af få uger, når byggetilladelsen kommer. De to første hytter, regner vi med, kan stå færdige inden nytår, fortæller Carsten Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce