Annonce
Ugeavisen Vejen

Car Care Freaks lancerer kurser i bilpleje

Formålet med kurserne er, at de skal give kursisterne en større forståelse for brugen af produkter og metoder, når det kommer til pleje af bilen. Foto: Frederik Christiansen.
Annonce

Vejen: Efter flere år med fokus på produktsalg af bilplejeprodukter er Car Care Freaks begyndt at holde kurser i bilpleje, hvor deltagerne lærer vask og vedligeholde deres bil, samt hvordan de kan polere den og beskytte lakken efterfølgende.

- Vores tilgang til vores kurser til både entusiaster og professionelle er, at de skal få produkter og arbejdsmetode ind under huden. Det gør man bedst, hvis man får lov til at lave fejl og arbejde med flere forskellige produkter, inden man går hjem på sin egen bil, siger partner i Car Care Freaks, Matthias Hvitfeldt Rosenstrøm.

Det første af de 1.500 kr. dyre kurser blev holdt den 24. november. Der har været så stor efterspørgsel på kurserne, at der allerede er udsolgt til kurserne den 21. januar og den 2, februar. Car Care Freaks har derfor også oprettet weekendkurser for at kunne følge med efterspørgslen.

Kurserne holdes hos Car Care Freaks Bilpleje Akademi på Gammelbyvej 19. Tilmelding til kurserne kan ske via carecarefreaks.eu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce