Annonce
Ugeavisen Vejen

Corona-tab: Biograferne udskyder investeringer

Leif Bolvig, formand for Rødding Bio, glæder sig til igen at lukke gæster i biffen den 6. maj. Foto: Steen Rasmussen
Rødding Bio og Brørup Bio genåbner efter planen torsdag den 6. maj efter fem måneders nedlukning.

RØDDING-BRØRUP: De foreningsdrevne biografer i Rødding og Brørup udskyder nogle planlagte investeringer på grund af indtægtstab under coronanedlukningen, men bortset fra det er der ingen fare på færde.

Det fastslår formændene Leif Bolvig, Rødding, og Jens Ejner Iversen, Brørup. Begge biografer åbner den 6. maj.

- Vi havde planlagt nye stole i vores lille sal, hvor der er plads til 48 gæster, men måske udskyder vi det et stykke tid. Man sidder jo ganske glimrende i stolene, og når mørket sænker sig, kan man alligevel ikke se, at de måske er lidt slidte. I øvrigt har vi flyttet de mest slidte ned foran, hvor de kun sjældent bruges.

Annonce


Vi havde planlagt nye stole i vores lille sal, hvor der er plads til 48, men måske udskyder vi det et stykke tid.

Leif Bolvig


Leif Bolvig anslår, at Rødding Bio har tabt cirka 100.000 kroner på nedlukningen siden december, og da hele overskuddet altid anvendes til nye investeringer i møblement og teknik, så er det også der, der må holdes lidt igen.

Anstændigt

I øvrigt har biografen ikke sparet i bund under nedlukningen. Bestyrelsen har fundet det mest anstændigt at fastholde personalet, selv om biografen har været lukket. Det har betyder en månedlig udgift på 10-15.000 kroner.

Brørup Bio kom ud af 2020 med et underskud på 210.000 kroner på grund af nedlukningen sidste år, og i år mangler der omkring halvdelen.

- Men vi er på ingen måde i fare. Og havde vi til jul vidst, at vi ville ende med at holde lukket helt til maj, så havde vi sat det planlagte arbejde med at lægge nyt tæppe på i salen i gang, men nu ender vi nok med at udskyde det, fortæller Jens Ejner Iversen.


Men vi er på ingen måde i fare. Og havde vi til jul vidst, at vi ville ende med at holde lukket helt til maj, så havde vi sat det planlagte arbejde med at lægge nyt tæppe på i salen i gang.

Jens Ejner Iversen


Begge biografen havde "Lille Sommerfugl" på plakaten, da de blev lukket i december. Den vil også være der til repremieren den 6. maj. Rødding Bio vider desuden "Retfærdighedens Ryttere."

Formand for Brørup Bio Jens Ejner Iversen har foruden film også en række foredrag og koncerter på programmet i maj. Foto: Brian Lindholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Hjem – kære hjem

Ugeavisen Vejen

70 år

Annonce