Annonce
Ugeavisen Vejen

Der blev serveret kræs for øregangene

Martin Brygmann var konferencier, da Vejen Musikskole markerede sit 25-års jubilæum i Troldesalen. Han ses her i selskab med instrumentklasser fra Askov-Malt Skole og Østerbyskolen. Foto: Dorthe Andresen
Vejen Musikskole markerede søndag eftermiddag sit 25-års jubilæum med jubilæumskoncert i Troldesalen i Vejen.
Annonce

Vejen: 2020 har været et år, hvor coronakrisen har betydet, at rigtig mange arrangører har set sig nødsaget til at aflyse stribevis af arrangementer.

Det var også frygtet, at Vejen Musikskole kunne blive nødt til at aflyse sin store jubilæumskoncert, der skulle festliggøre, at musikskolen i år har eksisteret i 25 år.

Sådan kom det heldigvis ikke til at gå, for ved at begrænse antallet af jubilæumsgæster, så alle myndighedernes restriktioner om afstand - og at gæsterne havde mundbind på, så snart de rejste sig eller gik rundt - blev det muligt for musikskolens elever og lærere at vise, hvad det er man kan præstere, når man bruger nogle timer om ugen i det musikalske univers.

Og de gæster, der havde fået plads i Troldesalen, fik fuld valuta for pengene, for mens Martin Brygmann - skuespiller, komponist og musiker - på fineste vis fik kædet hele koncerten sammen, så sørgede både små og store musikskoleelever for at kræse for øregangene.

Annonce

Fra hele musikkens univers

Søndagens jubilæumskoncert bød på et bredt potpourri fra musikkens univers - lige fra Mozart og Beethoven over Lis Sørensen, Thomas Helmig til The Beatles og Herbie Hancock.

Publikum blev naturligvis heller ikke snydt for at høre Martin Brygmann synge.


Tillykke med de første 25 år.

Egon Fræhr, borgmester, Vejen Kommune


For som afslutning inden pausen sang Martin Brygmann sangen "Brug dit hjerte som telefon." Det er en duet, som han har indsunget med Paprika Steen, men da hun ikke var til stede i salen, overtog Dragana Budes, der er underviser på Vejen Musikskole, den part af sangen - og det gjorde hun til ug med både kryds og slange.

Og hvis også fremtidens børn kan få og vise glæden ved at spille musik, som nutidens børn kan det, så kan musikskolen i løbet af de næste mange år fejre flere jubilæer. Den holdning havde Vejen Kommunes borgmester Egon Fræhr også, for i sin tale lagde han i hvert fald op til det med ordene:

- Tillykke med de første 25 år.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce