Annonce
Ugeavisen Vejen

DGI tilbyder aktiv sommerlejr for familier

DGI Sydvest tilbyder nu en aktiv sommerlejr for hele familien på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole. Foto: Jens Astrup

Skibelund: DGI Sydvest arrangerer hvert år masser af sommerferieaktiviteter for børn. Som noget nyt inviterer de i år også hele familien på lejr på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Der er stor tradition for gymnastik-, fodbold- og badmintonsommerskoler i DGI Sydvest, hvor skolebørn kan opleve et helt særligt fællesskab og dyrke deres idræt sammen med andre i sommerferien. I mange år har det ligeledes været muligt for bedsteforældre at tage deres børnebørn på aktiv ferielejr i Oksbøl.

Som noget nyt har DGI Sydvest i samarbejde med tre instruktører arrangeret en familielejr, hvor fokus ikke er idrætsspecifikt, men i stedet går på masser af samvær, sjov og bevægelse.

- Efter et år med corona, hvor mange har måttet undvære deres foreningsaktiviteter, er dette et kæmpe lyspunkt. Jeg håber, at mange familier kan se muligheden i at få en sjov og aktiv sommeroplevelse sammen, siger Steffen Bruun Erichsen, gymnastikkonsulent DGI Sydvest.

Familielejren sammensættes af moduler, hvor hver familie selv kan vælge til og fra i forhold til alder og energi. Målgruppen er primært for børn i alderen tre til 12. Alle familier bliver indkvarteret sammen. Lejren er med fuld forplejning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce