Annonce
Ugeavisen Vejen

Donation: Velux-fonden tilgodeser Knudepunktet

Knudepunktets brugerråd samlet om NuStep som formanden, Vickie Thesbøl sidder i. Foto: Sonja Pedersen

Knudepunktets brugerråd har søgt og fået 50.000 kroner fra Velux-fonden. Pengene er søgt til en såkaldt NuStep, en træningsmaskine, der er nem at indstille, og som øger træningsmuligheden især for dem, der er blevet lidt svagere.

Vickie Thesbøl, formand for brugerrådet, glæder sig over at NuStep allerede er blevet en af de mest populære maskiner i Knudepunktets motionsrum.

- Knudepunktets formål er sundhedsfremme og forebyggelse for + 60 årige, oplyser formanden Vickie Thesbøl i en pressemeddelelse.

Annonce

-Der er en stigning af ældre generelt, og flere ældre vil gerne gøre en indsats for at holde sig friske længst muligt. Derfor er det dejligt, at vi nu kan tilbyde variation i muligheder for motion, så også de svageste af vores brugere kan være med. Jeg kan oplyse, at alle Knudepunktets brugere kan få glæde af denne maskine, det er blot et ekstra plus, at den er også er god til den lidt svagere, fastslår hun. .

Knudepunktets leder, Mette Lange, som også er uddannet fysioterapeut, supplerer:

-Ja NuStep er særligt velegnet til brugere af rollator, kørestol eller inaktive og meget stillesiddende brugere. Her kan brugerne træne kredsløb, styrke og krydskoordinering. Det kan være med til at forebygge eller udskyde behovet for hjælp, så maskinen er yderst velkommen i vores velfungerende motionsrum og den kan absolut bruges af alle. På grund af corona bliver der ikke en egentlig indvielse af den nye maskine, men jeg takker brugerrådet mange gange for deres arbejde og donationen. Vi glæder os over, at den er blevet så godt modtaget af brugerne.

Mette Lange påpeger i øvrigt: Det er nødvendigt med en aftale, og indtil videre også coronapas, for at benytte Knudepunktets motionsrum. Personer i vores målgruppe er velkomne til at ringe på 79 96 57 44 for en aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce