Annonce
Ugeavisen Vejen

Dronningen har meldt afbud til fest i Vejen

Dronning Margrethe har besøgt Vejen Kunstmuseum, men på grund af corona-nedlukningen kommer hun ikke til fejringen af genforeningen i Skibelund Krat. Foto: Chresten Bergh
Corona-nedlukningen spænder ben for Dronningens besøg i Skibelund Krat den 6. juni og muligvis også for hele arrangementet.

ASKOV: Dronning Margrethe har meldt afbud til Genforeningsfesten i Skibelund Krat, bekræfter Vejen Kommune. Og samtidigt er det temmelig usikkert, om selve festen overhovedet bliver til noget.

- Jeg kan bekræfte, at dronningen ikke kommer til Vejen Kommune i denne omgang, siger Charlotte Thomsen, som er Vejen Kommunes kontaktperson om genforeningsfesten.

- Det fremgår også af det program om dronningens besøg i Sønderjylland, som er offentliggjort fra Sekretariatet for Genforeningen. På grund af corona-nedlukningen har Kongehuset skåret dronningens besøg ned til én dag, oplyser Charlotte Thomsen og henviser til borgmester Egon Fræhr for yderligere kommentarer.

Annonce

Ærgerlig borgmester

- Men det er da meget ærgerligt, siger Egon Fræhr.

- Vi havde glædet os til at få besøg af dronningen, og mange gode folk har været med i planlægningen. Det ville have været rigtig festligt med dronningen i Skibelund, men vi håber på, at hun så kommer til Vejen Kommune en anden gang.

Sekretariatet skriver ikke, at dronningen har droppet Vejen Kommune, men af hendes program kan man udlede, at Skibelund ikke længere er på ruten, når hun besøger Sønderjylland. Det sker søndag den 13. juni.

Festen i Skibelund Krat blev aflyst sidste år og flyttet til i år. Der er fortsat en omtale af festlighederne på kommunens hjemmeside, men det er et stort spørgsmål, om arrangementet overhovedet gennemføres.


Vi havde glædet os til at få besøg af dronningen, og mange gode folk har været med i planlægningen. Det ville have været rigtig festligt med dronningen i Skibelund, men vi håber på, at hun så kommer til Vejen Kommune en anden gang.

Egon Fræhr
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce