Annonce
Ugeavisen Vejen

Efter aflysning: Stafet For Livet nye veje

Stafet for Livet går nye veje: Der er idéer om en virtuel holdstafet ud fra sloganet ”Sammen – hver for sig” på tegnebrættet oplyser formand Dina Stubbe. PR-foto
Stafet For Livet Vejen skulle have været afholdt den 29. august. Forbud mod forsamlinger tvinger gruppen bag til at aflyse den fysiske stafet, der normalt samler mange mennesker, og tænke i nye baner.
Annonce

Vejen: Som en konsekvens af Covid-19 og regeringens og sundhedsstyrelsens forbud mod store forsamlinger, er Stafet For Livet i Vejen blevet nødsaget til at aflyse deres arrangement, som skulle have været holdt på Vejen Atletikstadion den 29. og 30. august. Sidste år kunne Stafet For Livet Vejen markere 10 års jubilæum, og folkene bag arrangementet havde set frem til en ny stafet-weekend lige siden.

-Det er ikke uden ondt i maven og stor ærgrelse, at vi må aflyse stafetten, som vi kender den, men som situationen er lige nu, er der ikke så meget andet, vi kan gøre, fortæller formand Dina Stubbe i en pressemeddelelse.

De frivillige kræfter, der står bag planlægningen af Stafet For Livet havde masser af ideer og nye tiltag oppe i ærmet til årets stafet, der nu må lægges på hylden.

-Vi arbejder hele tiden for at skabe et fantastisk døgn på Vejen Atletikstadion, men nu må vi lægge de oprindelige planer på hylden. Intet er jo som det plejer, så lige nu arbejder vi på tiltag, hvor vi kan opleve noget af stemningen fra Stafet For Livet sammen, men hver for sig, siger Dina Stubbe og fortsætter:

-Vi ved jo, at Stafet For Livet er en begivenhed, der har stor betydning for mange. Det er en weekend, hvor fightere og pårørende oplever et helt særligt fællesskab, og det vil vi selvfølgelig gerne markerer, også selvom vi ikke kan afholde stafetten, som vi plejer, fortæller formanden og siger, at lige netop i år, skulle pårørende og efterladte have haft særligt fokus.

Annonce

Indsamlingen fortsætter

-Vi er ikke så nemme at slå af pinden, siger Dina Stubbe dog optimistisk og løfter sløret for, at planlægningen af nye tiltag er i gang.

-Planerne er ikke helt på plads endnu, men vi vil gøre en del af stafetten digital. Vi arbejder med idéer om en virtuel holdstafet ud fra sloganet ”Sammen – hver for sig”, og vores elskede lysceremoni vil få et nyt og corona-sikkert format, fortæller stafetformanden og forklarer, at indsamlingen til årets stafet fortsætter via lysposesalg, holdtilmelding og donationer, som alt sammen sker på stafettens hjemmeside.

-Vi har flere tiltag på tegnebrættet og vi håber, at der er opbakning til årets Stafet For Livet. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at det bliver en god og mindeværdig oplevelse, for alle der deltager, slutter Dina Stubbe af og fortæller at årets deltagere og sponsorer løbende bliver opdateret om stafettens nye tiltag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce