Annonce
Ugeavisen Vejen

Efter dødsfaldet: Modehuset Martin Møller fortsætter

Helle Dahl er efter sin mands død fast besluttet på at føre modehuset Martin Møller i Rødding videre. Det fortæller hun om i artiklen her, hvor det også oplyses, at butikken fremover vil satse endnu mere på festtøj. Foto: Chresten Bergh
Helle Dahl Jeppesen er fast besluttet på at videreføre det modehus, som hun og hendes mand i flere år havde sammen. Hun brænder for at forsyne landets kvinder med moderigtigt tøj i alle størrelser.
Annonce

RØDDING: Modehuset Martin Møller i Rødding fortsætter. Det betyder, at rygterne om en eventuel butikslukning, som i øjeblikket florerer i byen efter indehaver Anders Dal Jeppesens død, ikke taler sandt.

Hans hustru, Helle, er fast besluttet på at drive butikken videre, og hun vil fortsat tilbyde masser af moderigtigt tøj til den modne, kvalitetsbevidste kvinde, ligesom der også fortsat vil blive satset på festtøj, matchende, smarte kollektioner, og tøj i alle størrelser.

- Det er naturligt, at der efter min mands død opstår et rygte om, at vi lukker butikken, men det gør vi altså ikke. Jeg brænder virkelig for den her butik. Det samme gør mine ansatte, og vi har masser af loyale kunder. Faktisk har vi flere, som kører helt fra Fyn og Århus for at handle hos os. Med så stor en opbakning lukker man altså ikke en butik, lyder det med et smil fra 50-årige Helle Dahl Jeppesen, som lige nu tilbringer meget tid på butikkens kontor, hvor hun er i gang med at skabe sig et overblik over de mange ting, ægtemanden tog sig af - budgetter, annoncering, leverandøraftaler og den slags.

Når hun har skabt sin egen struktur, ser hun frem til igen at kunne tilbringe masser af tid i selve butikken. Hun elsker nemlig udfordringen i at få præsenteret tøjet bedst muligt, og hun satser sammen med de ansatte på at tilbyde hver enkelt kunde en god, professionel og personlig betjening.

Det er naturligt, at der efter min mands død opstår et rygte om, at vi lukker butikken, men det gør vi altså ikke. Jeg brænder virkelig for den her butik. Det samme gør mine ansatte, og vi har masser af loyale kunder.

Helle Dahl Jeppesen, butiksindehaver

Annonce

Endnu mere festtøj

Helle Dahl Jeppesen går målrettet efter, at modehuset i Rødding fortsat skal have et stort udvalg, og hun agter fremadrettet at satse endnu mere på festtøj, hvor butikken har aftaler med både tyske, canadiske og især en fransk leverandør.

- Der er tale om et familiefirma i Paris, stiftet i 1972. Anders og jeg har de sidste fire år købt en del af firmaets kollektioner og har også fået syet noget dernede. Indehaverne af det franske firma er blevet vores private venner, og deres kollektioner sælger godt, for tøjet har et klassisk snit og gode pasformer, fortæller hun.

Annonce

De mange blomster

Helle Dahl Jeppesen savner naturligvis sin mand, som døde af kræft 4. maj i år.

Hans urne blev for nylig sat ned på kirkegården, og det gør ondt at mærke, at døden har sat et endegyldigt punktum for et forhold, der føltes utroligt rart og rigtigt.

Hun og Anders havde et fantastisk makkerskab omkring driften af modehuset i Rødding, og børnene Kasper og Kamilla, som begge studerer på Vejen Business College, har mistet en omsorgsfuld og kærlig far.

Familien har i forbindelse med dødsfaldet modtaget masser af blomster, hilsner og omsorgsfulde, anerkendende ord.

- Vi har nærmest boet i en blomsterbutik lige siden, Anders døde. Det har rørt både mine børn og jeg meget, fortæller Helle, som mener, hun har meget at leve op til, nu hun selv skal drive butikken videre.

- Min mand var i tøjbranchen kendt som typen, der var god til at opbygge relationer, og kunderne elskede ham for at være den, der altid stod klar med et smil og en kæk bemærkning. Jeg er ikke helt sådan, så jeg føler mig nok lidt udfordret dér, men jeg har bestemt mig for at drive butikken videre i den ånd, vi drev den i sammen, og heldigvis har jeg et loyalt og erfarent personale. Det betyder meget, lyder det fra hende.

Helle Dahl har et dygtigt og loyalt personale. Her ses to af medarbejderne i aktion - til venstre er det Lene Hansen; til højre Jane Søndergaard. Foto: Chresten Bergh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce