Annonce
Ugeavisen Vejen

Efterskole-forstander siger stop efter 20 år

Gennem de sidste 20 år har Ladelund Efterskole gennemgået en positiv udvikling. Hes ses lederen i forbindelse med byggeriet af den nye ridehal. Arkivfoto
Ladelund Efterskoles bestyrelse er gået i gang med at finde afløseren for Steffen Bendix Pedersen, der stopper ved skoleårets udgang.
Annonce

Ladelund: Én af de markante forstandere i efterskoleverdenen, Steffen Bendix Pedersen, stopper i sit job ved skoleårets udgang. Han har været i spidsen for Ladelund Efterskole år gennem de sidste 20 år.

Ladelund Efterskoles start går tilbage til 2000, og når skoleåret 2020/2021 indledes, giver Steffen Bendix Pedersen altså stafetten videre.

- Skolen er i dag en veldrevet skole med 125 elever. Skolens profil som almen dannende Grundtvigsk Efterskole har altid være vigtig for Steffen Bendix Pedersen. Selvom tiderne skifter, og der skal drives skole i tiden, er der nogle grundværdier, som er vigtige, fastslår Susanne Steiner, formand for efterskolen:

Hun føjer til: - Skolens motto er ”Frihed under ansvar i et forpligtende fællesskab”, og for Steffen Bendix Pedersen har det været vigtigt, at eleverne oplever fællessangen, fortællingen, fællesgymnastik og det helt særligt nærværende fællesskab, som skabes på en efterskole.

Bestyrelsen er nu i gang med at finde den rette person til at føre skolen videre. Steffen Bendix Pedersen har ifølge Susanne Steiner sammen med et engageret og dygtigt personale skabt en skole, der står respekt om og Ladelund Efterskole vil også fremover være et spændende tilbud til unge der vil på efterskole og få en oplevelse for livet.

Stillingsopslag til ny forstander vil blive opslået i løbet at det tidlige forår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce