Annonce
Ugeavisen Vejen

Ekstra procenter varmer i en kold tid

Den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest fem øre for at tanke brændstof, men også fem øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere fem øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. Arkivfoto.
OK giver Holsted Speedway Klub og Bække Sportsforening 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen.
Annonce

Holsted/Bække: Der skulle have stået godt 47.000 kr. på sponsorchecken til Holsted Speedway Klub og godt 19.000 kr. til Bække Sportsforening, men OK har denne gang valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så klubberne får ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid.

- Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.


De 30 procent ekstra fra OK varmer i en lidt presset tid i vores forening.

Allan Skovbjerg


Pengene har OK’s kunder sparet op til klubberne ved at tanke på deres OK-benzinkort.

Annonce

OK giver 30 procent ekstra

Holsted Speedway Klub og Bække Sportsforening er to af 1800 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK, der frem til og med maj 2021 øger sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale.

- Vi er meget glade for aftalen med OK og især de ekstra 30 procent i år, da vi jo har udgifter til både traktor og lastbil til banepleje. Og så skal vore fem lånecykler vedligeholdes. De er også blevet malet i vores klubfarver i år. Desuden bruger vi også sponsorpenge til indkøb af pokaler til vores klubmesterskaber, fortæller formanden for Holsted Speedway Klub, Dennis Mortensen.

- De 30 procent ekstra fra OK varmer i en lidt presset tid i vores forening. Vi har brugt sponsorpenge på renovering af vores klubhus ved stadion, da det kneb lidt med omklædningsfaciliteterne, men vi har nu fået lavet et ekstra rum. Vi har også fået forbedret forholdene, med skabe til vore materialer. Det er med til at skabe gode rammer for vore børn og ung, der udgør flertallet af vore medlemmer. Vi har også et godt samarbejde med Dagli'Brugsen, som er en vigtig medspiller i vores forening, siger Allan Skovbjerg fra Bække Sportsklubs bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce