Annonce
Ugeavisen Vejen

Elever fik en anderledes skolestart

Onsdag var det første skoledag på VBC - eleverne stod klassevis i kø for at komme ind i klasseværelserne. Foto: Kim Bisgaard
Onsdag var der nærmest kødannelse udenfor Vejen Business College. De unge stod i en lang række og ventede på at tage hul på første skoledag.
Annonce

VEJEN: Skolestarten for de mange nye elever på VBC blev desværre ikke, som skolen havde håbet på.

- Godt nok starter der også i år omtrent 100 nye elever på henholdsvis den gymnasielle HHX uddannelse og vores merkantile EUX/EUD erhvervsuddannelse indenfor kontor, handel og forretningsservice. Det er rigtig dejligt, og vi er dybt taknemmelige over igen i år at kunne byde velkommen til så mange unge mennesker, siger uddannelseschef Kim Bisgaard fra VBC.

- Men mange ting har ikke været som det plejer at være på VBC i 2020, og det var velkomsten til de nye elever den 12. august heller ikke. Planen var at byde alle de nye elever velkommen i vores netop nymoderniserede kantineområde. I stedet for var vi nødt til at lade de nystartede elever møde op udenfor skolens indgangsparti, og dirigere eleverne klassevis indenfor på skolen i tråd med de retningslinjer, som vi som uddannelsesinstitution skal efterleve, fortæller Kim Bisgaard.


Mange ting har ikke været som det plejer at være på VBC i 2020, og det var velkomsten til de nye elever den 12. august heller ikke.

Kim Bisgaard


Men på trods af den noget anderledes velkomst til VBC, så forsikrer Kim Bisgaard at alle skolens ansatte vil sørge for at de nyopstartede elever sammen med de nuværende elever oplever en god og tryg opstart efter sommerferien, da netop det at skabe tryghed og være nærværende, er værdier, som VBC arbejder målrettet efter.

- Ikke mindst har vi de sidste par uger sørget for, at skolen er indrettetefter anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, så vi bedst muligt forebygger smittespredningen af covid-19, lyder det fra uddannelseschef Kim Bisgaard på VBC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce