Annonce
Ugeavisen Vejen

Elever fra Gjerndrup Friskole kom til Christiansborg med sang, julekort og en lille hilsen

Selskabet fra Gjerndrup Friskole og Troels Ravn i Landstingssalen, hvor eleverne overbragte deres julekort til folketingspolitiker Troels Ravn (S). PR Foto
Annonce

Brørup: Gjerndrup Friskole tog onsdag 11. december den lange vej til Christiansborg i bus med skoleleder Kirsten Thomsen i spidsen for et selskab af elever, lærere, bestyrelsesmedlemmer og borgere fra landsbyen.

Flere end 70 mennesker var der i bussen, og selskabet havde taget et stort julekort med som var udsmykket med tegninger, hilsener og fortællinger om friskolen.

Modtageren af kortet var det lokale folketingsmedlem Troels Ravn (S).

Han deltog i den seneste valgkamp i et valgmøde på friskolen, hvor friskolernes økonomi og forslaget om besparelser blev debatteret.

Derfor var der også en lille drillehilsen med til både Troels Ravn og statsminister Mette Frederiksen om, at nu må regeringen ikke igen finde et spareforslag frem mod friskolerne.

- Jeg er tilfreds med, at friskolerne ikke bliver udsat for besparelser. I landdistrikterne, hvor mange folkeskoler er lukkede, har friskolerne en særlig værdi, siger Troels Ravn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce