Annonce
Ugeavisen Vejen

Elite Opti tilknytter rådgiver

Praktisk konsulent Lizette Pilegaard (tv) og svinerådgiver Birgitte Bendixen. PR foto
Svinerådgivningen med navnet Elite Opti tilknytter praktisk konsulent Lizette Pilegård.

Gesten: Birgitte Bendixen har siden 1. august 2017 drevet egen virksomhed for svinerådgivning med navnet Elite Opti. Virksomheden drives fra privatadressen i Gesten. Ved firmaets etablering for næsten to år siden var det en optimistisk Birgitte Bendixen, der tog springet fra lønmodtagerkulturen over i de selvstændiges rækker. Den sprudlende optimisme fra dengang er stadig i behold, og hun har noget at have den i.

- Hvis vi skal tegne en kurve over udviklingen i min virksomhed, så bevæger kurven sig jævnt stigende i opadgående retning, oplyser Birgitte Bendixen i en pressemeddelelse.

Birgitte Bendixens speciale er produktionsrådgivning og foderoptimering. Flere kunder og stigende efterspørgsel på privat uafhængig svinerådgivning betyder, at praktisk konsulent Lizette Pilegård nu er tilknyttet Elite Opti.

- Nogle af mine stærke sider er oplæring af danske og udenlandske medarbejdere til arbejdet i svinestaldene, siger Lizette Pilegård, og fastslår igen og igen, at hendes hjertesag er at skabe et godt miljø uden stress i staldene, så både søer/grise og mennesker trives godt.

Problemknuser

Lizette Pilegård er problemknuser med erfaring i farestaldsmanagement. Hun brænder for at få det sidste med, uanset om hun arbejder med dødelighed i farestalden, implementering af faste rutiner i stalden eller andre opgaver i relation til soholdet. - Med Lizette Pilegårds kompetencer og mangeårige erfaring med opgaver og rådgivning i sostalden udgør vi et stærkt og dynamisk team, vurderer Birgitte Bendixen.

Lizette Pilegård har 19 års erfaring med pasning af søer og grise. Hun var driftsleder i 10 år ved Claus Clausen i Vojens og var tre år driftsleder hos Søren Platz i Gesten. Hun er uddannet landmand fra Dalum Landbrugsskole.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Hjem – kære hjem

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

70 år

Annonce