Annonce
Ugeavisen Vejen

En hotdog med lidt af det hele tak

Fredag sådan lige ved middagstid lod Martha Sørensen, Blomsterengen, sig friste af duften fra Kelds Pølsevogn og bestilte straks en hotdog med lidt af det hele. Foto: Søren Dippel
Med penge fra Sundheds- og Ældreministeriets sommerpuljepakke, havde Ældrecenter Blomsterengen i Holsted inviteret Kelds Pølsevogn til at lægge vejen forbi Blomsterengen. Og så var der ellers pølse- og hotdoggilde på Sundheds- og Ældreministeriets regning.
Annonce

Holsted: Hvem husker ikke, engang på en regnvejrsdag man lod sig lokke af duften fra en pølsevogn? Varme pølser med ketchup og sennep gør godt på en kold oktoberdag.

En sådan dag var det fredag i Holsted nærmere bestemt Ædrecenter Blomsterengen. Her kunne duften af varme pølser sagtens lokke Blomsterengens beboere til at stille sig i kø foran Kelds Pølsevogn. Den havde de to aktivitetsmedarbejdere Lena Engelsted og Tine Godske Lauridsen inviteret til at komme på besøg.


En ristet hotdog med lidt af det hele.

Martha Sørensen, beboer


Det var et populært påfund, og så var pølser, sodavand og hotdogs endda ganske gratis - eller rettere: Det var Sundheds- og Ældreministeriets sommerpuljepakke, som betalte pølsegildet.

Og gilde blev der. Pølsemand Helle Frederiksen fik pludselig travlt med at jonglere med pølser, pølsebrød, agurkesalat, hakkede rødløg og tuber med ketchup, remoulade og sennep.

De to aktivitetsmedarbejdere - fra venstre: Lena Engelsted og Tine Godske Lauridsen havde inviteret Kelds Pølsevogn til at lægge vejen forbi Ældrecenter Blomsterengen i Holsted. Foto: Søren Dippel

- Faktisk er besøget af pølsevognen det første af flere arrangementer, som vi har fået råd til at arrangere med penge fra sommerpuljepakken, så vi har flere andre arrangementer i godteposen, siger Tine Godske Lauridsen.

Og så kom bestillingerne ellers i en lind strøm: To røde pølser med dyppelse, en ristet hotdog med lidt af det hele og så lige en Frankfurter og en Cocio tak. Den slags smagte af mere, og så kunne de sultne jo bare stille sig op i køen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce