Annonce
Ugeavisen Vejen

Endelig kan Vejen igen holde Open By Night

Flemming Simested glæder sig til Open By Night. Pressefoto
Fredag den 3. september inviterer Vejen igen til Open By Night. Efter lang tid med Corona-begrænsninger glæder musikere, entertainere, foreninger og politikere sig til atter at gøre Open By Night til aften fuld af liv og spændende oplevelser

Event: Vejen har masser at byde på ved dette års Open By Night. Entertainerne, der ikke har kunnet komme ud og underholde på grund af Corona, er mere klar end nogensinde. Politikerne, som er kørt i stilling til kommunalvalget, er også i deres bedste form. Foreningerne er som altid klar til at sprede budskaberne om, hvad de brænder for, vil være der. Desuden vil der været adskillige spisesteder åbne, fortæller Vejen handelsstandsforening, Vejen for dig, i en pressemeddelelse.

Da tidens helt store trend er kræmmer- og bagagerumsmarkeder, har Open By Night også arrangeret kræmmermarked og bagagerumssalg på Torvegade og rundt om hjørnet ad Rådhuspassagen. Her vil  de mange udstillere stå med deres varer.

- Her er der helt sikkert rig mulighed for at gøre et rigtig godt loppekøb, siger Flemming Simested, citymanager i Handelsbyen Vejen.

Annonce

I Vejen er politikerne rigtig gode til at være en aktiv del af Open By Night. I år varmer de politiske partier op til kommunalvalget den 16. november, hvor Vejen både skal have valgt et nyt byråd og en ny borgmester.  Open By Night er en rigtig god mulighed for de lokale politikere til at møde vælgerne i øjenhøjde og få en god snak – og måske overbevise nogle om, hvor de skal sætte krydset næste gang, der er valg.

Ved Open By Night skal der selvfølgelig være god stemning, masser af spisemuligheder og god live musik. Og man behøver ikke at gå sulten fra festen. Der vil være boder med alt fra grillpølser, kæmpe hotdogs, helstegt pattegris, brændte mandler og andre fristelser og sågar Fish & Chips, som er årets nyhed i Søndergade, lyder det i pressemeddelelsen.

Gode toner ved Open By Night

Musikalsk kan man opleve alt fra stille jazz til hyggemusik på Rådhusscenen. Der vil være flere lokale musikalske indslag i dette års udgave af Open By Night. Den lokale musikforening Rytmisk Musik Vejen, som ønsker at skabe bedre vilkår for byens mange dygtige amatørmusikere, vil både have en stand og spille lidt musik.  Der er også lagt op til en fest i Søndergade med Live Musik fra bandet Run for Cover, som spiller op til dans ud for Uptown og Crazy Daisy. De to gå-i-byen steder står for servering af helstegt pattegris.

Hvis man også kan lide at danse til god musik, kan man i et stort telt på Rådhuspladsen tage til ”Dans med afstand”. Her kan børn og voksne prøve forskellige dansearter, med den afstand de ønsker. Hvis man bliver i teltet efter dansen med afstand, har man muligheden for at opleve ”Silent Disco”. Her kan publikum, ved hjælp af høretelefoner, selv vælge, hvilken musik de ønsker at høre – helt uden at andre behøver at lytte med.

Der er mere dans på programmet, når Vejen og Omegns Square Dance Forening laver opvisning  ved Sloth & Askov og senere på aftenen ved Frøs. Også Vejen Danseforening vil vise, hvad de kan tilbyde af flotte danse. Vejen Idrætscenter viser et af deres nyere tiltag, jumping fitness, som godt nok ikke er dans, men sikkert alligevel vil være interessant for mange.

Til en god byfest hører også gøglere. Det bidrager familiecirkusset Cirkus Changhigh. De har et fantastisk gøgler- og ildshow, der kan tryllebinde publikum i alle aldre.

Flere af Handelsbyen Vejens butikker og liberale erhverv vil også være på gaden denne aften, hvor de vil være med til at skabe et gadesalg, som vi kender det fra ferierne sydpå. F.eks vil gæsterne kunne nyde både en tuk tuk kaffevogn fra lokale Coffee Connect og en tuk tuk ølvogn fra byens nye Alfa Bryghus & Brasseri.

Der vil desuden være mange udstillere. Alt fra Hjemmeværnet, store biler, veteranbiler, Vejen Ungdomsskole med diverse aktiviteter, lokale idræts- og kultur foreninger og mange flere. I det hele taget er der lagt op til en meget spændende aften, lover Flemming Simested.

Open By Night

Udpluk fra programmet:

Cirkus Changhigh optræder både kl. 20.00 og kl. 21.30 ved krydset Nørregade/Rosengade.

Kræmmermarked  og bagagerumssalg i Torvegade og rundt om hjørnet ad Rådhuspassagen.

Stande med forskellige politiske partier.

Boder med alt fra grillpølser, kæmpe hotdogs, helstegt pattegris, brændte mandler og Fish & Chips.

I det store telt på Rådhuspladsen vil der være:

Dans med afstand” fra kl. 19.00 til kl. 21.00.

”Silent Disco” fra kl. 21.00 til kl. 23.00.

Vejen og Omegns Square Dance Forening optræder  kl. 19.00 ved Sloth & Askov og kl. 20.00 ved Frøs.

Vejen Danseforening optræder kl. 19.00 i Nørregade.

Vejen Idrætscenter viser jumping fitness.

Tuk tuk kaffevogn fra Coffee Connect.

Tuk tuk ølvogn fra Alfa Bryghus & Brasserie.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Skoleelever fejrer 55-året for skolestart

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

St. Andst Efterskole får ny forstander

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Folmer og basserne spillede op under Kærdalen

Ugeavisen Vejen

Bibliotekarens klumme: Sommerfugletid

Ugeavisen Vejen

Stafet for Livet Vejen samlede stort beløb ind

Ugeavisen Vejen

Det grønne flag blev hejst hos Henriettes naturbørn

Ugeavisen Vejen

Vejen Idrætscenter åbner for stor brancheudstilling

Ugeavisen Vejen

Digital kritiker giver foredrag på Vejen Bibliotek

Ugeavisen Vejen

Soroptimistklub donerer til Huset

Ugeavisen Vejen

Stort håndboldevent rammer Vejen

Ugeavisen Vejen

Queen Machine spiller til julefrokosten i Vejen Idrætscenter

Ugeavisen Vejen

Hovborg: Storke har fået egen landingsplads

Ugeavisen Vejen

Vigtigt med samlingspunkter i vores lokalsamfund

Ugeavisen Vejen

Billedkunst udstilles på Vejen Bibliotek

Ugeavisen Vejen

Musikalsk Elvis-foredrag kommer til Vejen

Ugeavisen Vejen

Set i bakspejlet: - Min mor havde planlagt sit selvmord gennem de sidste to år

Ugeavisen Vejen

Vejen LAN er tilbage i idrætscentret

Ugeavisen Vejen

Autocentralen holder åbent hus

Ugeavisen Vejen

Brørup får Danmarks- premiere på ny temafest

Ugeavisen Vejen

Restriktioner koster Brørup Bio 200.000 kroner

Ugeavisen Vejen

City Kiosken sadler om: Dropper cigaretter og spiritus for at satse stort på bland-selv-slik

Ugeavisen Vejen

Dagbog fra Christiansborg: Sammen er vi stærkest

Ugeavisen Vejen

Bilforhandler fejrer 40 års jubilæum med bilmærke

Annonce