Annonce
Ugeavisen Vejen

Første del af cykelstien ved Askov Skole er klar til brug

Der er anlagt 300 meter regulær cykelsti. Den får forhåbentlig i 2020 forbindelse helt ud til Øster Skibelundvej. PR-foto
Det er blevet mere sikkert for især de bløde trafikanter at færdes ved både Askov Skole og Børnehave.
Annonce

Askov: Trafikforholdene omkring Askov Børnehave er blevet markant forbedret. Her har børnehaven fået nye adgangsforhold og deres egen indkørsel og parkeringsplads. Samme sted er der etableret en hævet flade i rød asfalt for at markere og sikre skolebørnenes krydsning af Damhus, når skolebørnene færdes til og fra skole.

- Der forbedrede sikkerhedsforhold har længe været et ønske, ikke mindst fra borgerne i Askov. Det glæder mig meget, at vi nu kan sende ikke mindst skolebørnene men også de øvrige borgere i byen ud på en færdselsåre, der er mere sikker, siger formanden for udvalget for Teknik og Miljø i Vejen Kommune, Vagn Sørensen, i en pressemeddelelse.

Der er blevet arbejdet med trafiksikkerheden ved Askov Skole og Børnehave. PR-foto
Annonce

Rød asfalt og cykelsti

Allerede i sommer blev den nye adgangsvej til Askov Skole færdig. Her blev der blandt andet lavet ny hævet flade i rød asfalt for at sikre skolebørnenes krydsning af Maltvej, og yderligere også bedre og mere sikre forhold for skolepatruljen.

Udover tiltagene ved skole og børnehave, så er der etableret cirka 300 meter regulær cykelsti som første del af stiforbindelsen, hvor håbet er at stien i 2020 får forbindelse helt ud til Øster Skibelundvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce