Annonce
Ugeavisen Vejen

Falck åbner testcenter ved Sportshotel Vejen

Torsdag den 17. december åbner Falck nyt testcenter ved Sportshotel Vejen. Arkivfoto: Søren Gylling
Falck oplyser på sin hjemmeside, at man torsdag den 17. december åbner et nyt testcenter ved Sportshotel Vejen på Jacob Gades Allé 1.
Annonce

Vejen: Som vi tidligere har skrevet, så har Falck planer om at åbne et testcenter i Vejen.

På daværende tidspunkt var der dog endnu ikke lavet en endelig aftale om en placering.

Den ser ud til at være kommet nu, for Falck melder på sin hjemmeside ud, at man torsdag den 17. december åbner et nyt testcenter ved Sportshotel Vejen på Jacob Gades Allé 1 i Vejen.

På sin hjemmeside skriver Falck, at man som privatperson ikke behøver at bestille tid til testen eller vente på at få en lægehenvisning.

Man kan blot møde op på ét af vores testcentre.

De enkelte testcentres åbningstider fremgår af et skema på hjemmesiden. Her er der endnu ikke offentliggjort åbningstider for testenheden i Vejen.

Falck noterer, at man skal regne med, at ventetid kan forekomme på de enkelte testcentre.

- I alle testcentre er der adgang for kørestolsbrugere. Vi tester børn over fem år. Børn under 15 år skal være i følge med en forælder eller værge. Børn skal selv kunne medvirke til testen, skriver Falck.

På hjemmesiden står også, hvordan man skal forholde sig, hvis man gerne vil testes ved en af de mange testenheder, der er åbnet rundt omkring i hele landet.

Der bliver endvidere gjort opmærksom på, at man skal huske varm påklædning, da ventetid overvejende foregår udendørs ved testcentrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce