Annonce
Ugeavisen Vejen

Ferien blev brugt aktivt i Lintrup

Lintrups landsbypedeller var igang med en mindre renovering af spejdernes bålhyttes tag, så spejderne igen kan lave snobrød og andet over bål. Privatfoto
Annonce

Lintrup: I Lintrup blev der knoklet igennem i juleferien på de lokale samlingspunkter, hvor Lintrup Aktivitetscenter, forsamlingshuset og spejdernes bålhytte fik en kærlig hånd.

Motionsrummet i Lintrup Aktivitetscenter udbygges. Arbejdet udføres af lokale håndværkere og frivillige fra området under ledelse af Preben Vestbjerg. Der blev spartlet vægge, malet og lagt nyt gulv på i hele motionsrummet, ligesom murerne var i gang med den sidste finpudsning af sammenbygningen.

- Vi regner med at åbne for et større og bedre motionscenter, så snart Danmark åbner op igen, fortæller Preben Vestbjerg og fortsætter:

- Vi er glade for, at så mange giver en hånd med.

Udover arbejdet i Aktivitetscenteret blev der udført en mindre renovering af taget på spejdernes bålhytte, så spejderne igen kan lave snobrød og andet over bål.

Lintrup Forsamlingshus fik også skiftet taget af en lokal håndværker for penge, som blandt andet var fra Vejen Kommunes pulje til forsamlingshuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce