Annonce
Ugeavisen Vejen

Flot fremmøde til Vejen Pensionistforenings generalforsamling

170 medlemmer mødte op til efterårets generalforsamling i Vejen Pensionistforening. Privatfoto.
FRedag den 25. oktober dannede Knudepunktet rammen for efterårets generalforsamling i Vejen Pensionistforening.
Annonce

Vejen: Vejen Pensionistforening afholdte fredag den 25. oktober sin ordinære generalforsamling på Knudepunktet med deltagelse af 170 medlemmer. I sin beretning fortalte formand Bent Pedersen blandt andet, at det nu er et år siden sammenlægning af Vejen Senior Club og Vejen Pensionistforening fandt sted. Det gav umiddelbart en naturlig medlemsstigning, men i løbet af 2019, havde flere meldt sig ud, og 20 medlemmer er afgået ved døden. Der er i dag 1013 medlemmer mod 912 ved sidste generalforsamling.

Det var afholdt 30 arrangementer med 2874 deltager, hvoraf hovedparten kommer til bankospil. I 2020 har Vejen Pensionistforening 80 års fødselsdag, og det bliver fejret med en fest i Troldesalen fredag den 23. oktober.

Under valg til bestyrelsen, var det kun muligt at få besat to af de fire ledige pladser, og generalforsamlingen gav bestyrelsen bemyndigelse til at fortsætte med syv medlemmer i bestyrelsen, og hen over året finde kandidater til posten, eller lave en vedtægts-ændring til godkendelse på næste års generalforsamling.

Udtrådt af bestyrelsen er: Ole Jespersen, Aase Davidsen, Connie Ebbesen, Laurids Damgaard og suppleant Birthe Pedersen.

Til bestyrelsen var der nyvalg til Jytte Hansen og Erik Søgaard, der har været suppleant i bestyrelsen. Bestyrelsen består nu af formand Bent Pedersen, Knud Erik Deigaard, Erik Henriksen, Eva Baagøe, Anne Mathiesen, Jytte Hansen og Erik Søgaard.

Som nye suppleanter blev Marianne Würtz og Birthe Jespersen valgt.

Bestyrelsen konstituerer sig ved bestyrelsesmødet tirsdag den 5. november.

Efter generalforsamlingen var der kaffe/te, boller og æblekage, og generalforsamlingen sluttede med et foredrag af Hanstholm Rejser, der fortalte omm Vejen Pensionistforenings planlagte bustur til Wroclaw i Polen, fra den 6. til 11. juni 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce