Annonce
Ugeavisen Vejen

Flot karakterblad giver jubilæumslegat

Fra venstre ses direktør i Dansk Maskinhandlerforening Klaus Nissen, legatmodtager Emil Van Straaten og medejer og værkfører hos Brørup Traktor og Maskincenter ApS Kurt Eg. PR foto
Annonce

Brørup: Emil Van Straaten fra Brørup Traktor og Maskincenter har modtaget Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat på 10.000 kroner.

- Du har fået et rigtig flot svendebrev med et 12-tal – det er vi stolte af. Vi har indstillet dig til Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat på grund af din faglige dygtighed, din omhyggelighed, dit altid gode humør og din loyalitet, udtaler medejer af Brørup Traktor og Maskinhandel, Svend Aage Jensen i en pressemeddelelse.

Og det er ikke kun i sin svendeprøve, Emil har scoret et 12-tal. Når man ser på karakterbladet, er det spækket med 10 og 12-taller, og Emil har endda gennemført sin uddannelse på talentspor, som betyder, at mindst 25 procent af fagene er taget på et højere niveau end det obligatoriske.

Hvad fremtiden bringer, ved Emil ikke endnu, men han satser på at arbejde et par år og så tage et halvt år til Australien, hvor han vil køre maskiner og skrue. Og en ting er helt sikkert: Der er altid en plads til ham hos Brørup Traktor og Maskincenter, forsikrer Svend Aage Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Annonce