Annonce
Ugeavisen Vejen

Fornem hæder: SuperBrugsen i Brørup er kåret som årets virksomhed

SuperBrugsen i Brørup fik Virksomhedsprisen 2021. Uddeler René Hansen og bestyrelsesmedlem Laue Sørensen tog i mod. Der blev lagt vægt på det store sociale ansvar SuperBrugsen har taget gennem et mangeårigt samarbejde med Jobcentret. Foto: Jobcenter Vejen.
Virksomhedsprisen er givet til SuperBrugsen i Brørup, som anerkendelse for et langvarigt og tæt samarbejde med Jobcenter Vejen om indsatsen over for personer, der har haft brug for noget særligt, for at finde plads på arbejdsmarkedet.

Brørup: SuperBrugsen i Brørup er netop blevet hædret med Virksomhedsprisen 2021. I en pressemeddelelse skriver UdviklingVejen:

- Hos SuperBrugsen i Brørup skeler I ikke til alder eller baggrund. I har taget imod mange forskellige mennesker og hjulpet dem til at vokse med opgaverne, og samtidig haft et stort fokus på at inddrage praktikanterne i det sociale og mere uformelle samvær, som I har på jeres arbejdsplads. I udleverer arbejdstøj til alle, så det hurtigt ses, at de er en del af flokken”, sagde Frank Schmidt-Hansen, formand for Udvalget for Arbejdsmarked og Integration, i sin tale ved uddelingen af Virksomhedsprisen 2021 og fortsatte:

- I har været gode til at spotte ressourcer hos det enkelte menneske. Nogen har I skabt plads til her – og de er blevet jeres kolleger. Andre har I hjulpet på vej – I har spottet ressourcer, og I er kommet med forslag til fremtidige job- og uddannelsesmuligheder.

Annonce

- Lige fra første samtale tager I imod med stor ordentlighed – og også der, hvor der ikke bliver tale om et match, så sørger I for, at personen går fra samtalen med en god oplevelse. Vi var derfor ikke i tvivl om, at I hos SuperBrugsen i Brørup til fulde lever op til de kriterier, der er opstillet i forbindelse med Vejen Kommunes Virksomhedspris, lød det fra Frank Schmidt-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce