Annonce
Ugeavisen Vejen

Fornem hæder til Brørup-virksomhed

Wheel Trolley Easy Lift modtog prisen som "Årets Innovation" til den svenske "Motorgalan". PR-foto
Det har været et år med adskillige nomineringer og certificeringer for Flex1one i Brørup. Finalist ved Danish Design Award og nomineret til en dansk Auto Award er blot et par af nomineringerne.
Annonce

Brørup: Torsdag kom der endnu en fjer i hatten for den lokale leverandør af lifte og værkstedsudstyr. Brørup-virksomheden Flex1one kom øverst på skamlen ved den årlige svenske "motorgalan", hvor den sejrede i kategorien "Årets Innovation".

Motorgalan er et award show, der hædrer mennesker og tiltag indenfor dæk- og autobranchen, oplyser Flex1one i en pressemeddelelse.

Flex1one vandt prisen for Wheel Trolley Easy Lift, som er et ergonomisk værktøj, der er skabt til at nedbringe tunge løft af hjul. Virksomheden sendte de første eksemplarer ud af døren i januar, og siden er det gået stærkt med salget af den smarte hjulløfter.

- Det var en storslået aften i Sverige, hvor vi fik en rigtig fin anerkendelse for udviklingen og markedsføringen af Wheel Trolley Easy Lift. Vi tog til Stockholm helt uden forventninger om at løbe med sejren, for vi var jo oppe imod andre meget kvalificerede bud på en vinder af Årets Innovation. Så det at få råbt sit navn op og kunne indtage scenen til overrækkelse af statuette, diplom og blomster, var et stort øjeblik for os, siger markedsføringschef Jannie Nielsen i pressemeddelelsen.

Flex1one beskæftiger 50 medarbejdere indenfor salg, udvikling, service, produktion og administration.

Dan Mortensen, t.v., er udvikleren bag produktet. Han flankeres af markedsføringschef Jannie Nielsen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce