Annonce
Ugeavisen Vejen

Fremadstormende virksomhed forlader Vejen: Martin og Bettina har succes med tapas

Martin og Bettina Beltoft-Olsen flytter deres virksomhed Tapastildøren.dk fra Vejen Golfklub til et større køkken i Kolding. Foto: Louise Lauritsen
Lokalt ægtepar flytter deres virksomhed til Kolding for at få mere plads og kunne nå ud til flere mennesker med deres mad-koncept. Men de vil fortsat levere tapas til døren i Vejen og omegn.
Annonce

Kolding: Det er kun gået fremad, siden Martin og Bettina Beltoft-Olsen startede virksomheden Tapastildøren.dk for et par år siden. Så meget, at cateringfirmaet nu igen har måttet finde nye lokaler for at have plads nok til at producere tapas.

Det bliver dermed tredje gang på to år, firmaet flytter, og denne gang bringer det Tapastildøren.dk fra den hidtidige placering i Vejen Golfklub til Kolding, hvor valget er faldet på den tidligere kantine på Kokbjerg 14, som Martin og Bettina rykker ind i fra årsskiftet.

- Vi er vokset ud af de tidligere køkkener, for vi har masser af faste kunder i området omkring Vejen, hvor vi bor, fortæller parret, som har overvejet, om det er det rigtige tidspunkt at udvide på.

- Vi har tænke over, om vi skulle vente, men vi skruer op nu, fordi vi ikke på noget tidspunkt har haft stilstand. Konceptet passer også rigtig godt til de her tider, hvor man putter sig derhjemme, for vi laver kun mad ud af huset, fortæller Bettina Beltoft-Olsen.

Foruden indehaverne er der to ansatte i Tapastildøren.dk, men også her er ambitionen at vokse.

Annonce

Det er tapas

Martin Beltoft-Olsen er uddannet kok, og det var ham, der kom på ideen med at lave tapas og levere det direkte hjem til folk.

- Det irriterer mig, at folk kalder skinke og pølse for tapas, for det er antipasti. Vores ide er at lave små retter, så man får en masse forskellige smagsindtryk og kan sidde længe og hygge sig med det. Det, mener jeg, er tapas, forklarer Martin.

Og noget lader til, at han har ramt plet med sine tanker om, at det skal være nemt, for lige nu leverer Tapastildøren.dk et par hundrede kuverter til døren i private hjem hver uge.

- Vi bringer maden ud, fordi vi gerne vil yde den ekstra service og gøre det nemt og lækkert for folk. Det skal være lige så let som at bestille en pizza, forklarer Bettina.

Ægteparret håber, at den nye adresse i Trekantområdet vil medvirke til, at endnu flere får øjnene op for deres tapas-koncept. De vil fortsat levere tapas på deres hjemegn i og omkring Vejen.

Tapastildøren.dk

Ejes og drives af ægteparret Martin og Bettina Beltoft-Olsen.

Parret bor i Vejen med deres to børn på 12 og 14 år.

Martin er uddannet kok og står i køkkenet.

Bettina har blandt andet drevet interiørbutik i Vejen, men har også arbejdet med HR, marketing og som sagsbehandler.

Parret startede Tapastildøren.dk i oktober 2018.

Virksomheden har senest haft til huse i Vejen Golfklub, men flytter fra årsskiftet til Kokholm 14 i Kolding.

Læs mere på www.tapastildøren.dk


Vi har tænke over, om vi skulle vente, men vi skruer op nu, fordi vi ikke på noget tidspunkt har haft stilstand. Konceptet passer også rigtig godt til de her tider, hvor man putter sig derhjemme, for vi laver kun mad ud af huset.

Bettina Beltoft-Olsen. Tapastildøren.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce