Annonce
Ugeavisen Vejen

Fysioterapeuternes råd: Sådan undgår du dårlige arbejdsstillinger

Tag dit udstyr fra kontoret med hjem, når du skal arbejde hjemmefra, lyder et af de seks råd fra Danske Fysioterapeuter. Pressefoto.
Mange flere skal arbejde hjemme i den kommende tid. Husk bevægelse og tag hjemmearbejdspladsen alvorligt, lyder opfordringen fra Danske Fysioterapeuter.
Annonce

Vejen: Statsministeren opfordrer alle, der har mulighed at arbejde hjemmefra til at gøre det. Det betyder, at tusindvis af lønmodtagere igen kommer til, at passe arbejdet hjemmefra.

Det er vigtigt, at de overvejer, hvordan de får en god arbejdsdag, lyder opfordringen fra Danske Fysioterapeuters formand Tina Lambrecht.

- Vi så i foråret, at rigtig mange fik gener af at sidde derhjemme og arbejde. Det handler dels om dårlige arbejdsstillinger, fordi man ikke har det samme udstyr derhjemme. Dels om at man får bevæget sig mindre, når hjemmet også er arbejdsplads, siger Tina Lambrecht.

Annonce

Seks råd kan reducere problemerne

For at undgå at endnu en runde hjemmearbejde giver de samme problemer igen, så har hun seks gode råd til alle, der nu skal arbejde hjemmefra. Det handler især om at huske bevægelse - men også om at indrette sig fornuftigt.

Tina Lambrechts seks råd til dem, der skal arbejde hjemmefra er, at man skal huske af skifte arbejdsstilling løbende gennem arbejdsdagen.


Det vigtige er, at man tager ulemperne alvorligt, så vi kommer så godt igennem det her som muligt.

Tina Lambrecht


Derudover lyder rådet på, at man skal huske at holde sine pauser væk fra skærmen, samt gå eller bevæge sig, mens man taler i telefon.

For at bevare den kontakt med kollegaerne, som man naturligt får ved at have samme arbejdsplads, anbefaler Tina Lambrecht, at man holder kontakten ved lige og giver kollegaerne et kald i løbet af dagen.

Med udsigten til at arbejde hjemmefra i længere tid, anbefaler Tina Lambrecht, at man tager sit udstyr med hjem og får indrettet sig korrekt.

- Det vigtige er, at man tager ulemperne alvorligt, så vi kommer så godt igennem det her som muligt. Især ingen af os kan sige, hvor længe det her varer, så man kan ligeså godt få indrettet sig ordentligt fra starten, siger Tina Lambrecht.

Med de fysiske rammer og det sociale på plads, så lyder det sidste råd, at man skal huske at planlægge sin arbejdsdag og holde sin frokostpause.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce