Annonce
Ugeavisen Vejen

Genbrugssamarbejde giver nyt liv til gamle varmemålere

På Platformen skiller medarbejderne de gamle vandmålere fra hinanden, så de forskellige dele kan blive genbrugt. Foto: PR
4.500 gamle varmemålere får nyt liv gennem et samarbejde mellem Vejen Varmeværk og Platformen.

Vejen: Messing, printplade, ledninger, plast og batterier er ofte ting, som man ikke umiddelbart kan smides til genbrug, uden at de blive skilt ad og sorteret. Det er netop, hvad nogle af medarbejderne på Platformen i Vejen er i gang med.

Mere præcist handler det om 4.500 varmemålere, der er blevet forældede og taget ud af brug hos Vejen Varmeværks forbrugere. Det store spørgsmål var så, hvad der skulle ske med målerne.

- Vi fandt ud af, at Platformen gerne ville have dem og skille dem ad, fortæller driftschef ved Vejen Varmeværk, Flemming Mortensen.

Flemming Mortensen og Karsten Fall Nielsen glæder sig over samarbejdet, der handler om genbrug af delene i 4.500 varmemålere. Foto: PR
Annonce

Et godt projekt

For varmeværket kunne det ikke gå selv at starte det store arbejde med at skille det ad, men hos kommunens socialpædagogiske center er der glæde over muligheden.

- Det her er et rigtig godt projekt for vores folk, hvor to-tre af dem er i gang med arbejdet, og samarbejdet med varmeværket fungerer rigtig godt, fortæller Karsten Fall Nielsen fra Platformen.


Det her er et rigtig godt projekt for vores folk,

Karsten Fall Nielsen


Genbrugsprojektet er noget, der giver mening hos medarbejderne, der skal gøres klar til at komme ud på arbejdsmarkedet, eller alene kommer for at få noget beskæftigelse.

Nu bliver de gamle varmemålere skilt ad og bliver solgt til genbrug til glæde for både giver og modtager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Annonce