Annonce
Ugeavisen Vejen

Generalforsamling: Brørup Bios næstformand stopper

Lone Wagner Olesen siger farvel som næstformand i Brørup Bio på generalforsamlingen 8. november. Hun har været med i arbejdet helt fra starten i 1993. Arkivfoto: Steen Rasmussen
Lone Wagner Olesen var med fra starten i 1993 og har kun afbrudt af to barsler siddet i bestyrelsen i 19 år. 8. november takker hun af på generalforsamlingen.
Annonce

Brørup: 8. november bliver en bevægende dag. Her takker Lone Wagner Olesen af på generalforsamlingen som næstformand i Brørup Bio for at få mere tid til familien.

- Jeg var med som frivillig helt fra starten i 1993 og har været med i bestyrelsen de sidste 19 år kun afbrudt af to barsler. Og jeg er megastolt af, hvad vi i fælleskab har bygget op gennem årene, siger Lone Wagner Olesen og tilføjer:


Jeg er megastolt af, hvad vi i fælleskab har bygget op gennem årene.

Lone Wagner Olesen, næstformand i Brørup Bio


- Og det har været hele tiden værd, når man ser alle de glade mennesker.

Hustru, mor til fem og dagplejemor på fuld tid. Brørup Bios næstformand er en af de ildsjæle, der engagerer sig i sit lokalsamfund og frivilligt arbejde.

- Allerede som 10. klasse-elev var jeg med til at starte Brørup Ungdomsklub. Jeg har været frivillig indenfor gymnastik og håndbold. Jeg kan bare ikke lade være, siger Lone Wagner Olesen.

Annonce

90 frivillige

Familien har spøgt med at sige "Brørup Bio", når telefonen har ringet derhjemme. For det frivillige arbejde har taget megen tid.

- Der kan meget vel komme 27-28 sms’er om Brørup Bio om dagen. Og der har været mange familiesammenkomster, hvor jeg måtte komme senere. Vi har 90 frivillige, og hvis folk bliver syge eller forhindrede i at tage en vagt, så er der kun os fra bestyrelsen til at dække ind, siger Lone Wagner Olesen, der har været biografens ansigt udadtil, når der blandt skulle bydes velkommen og udsendes pressemateriale.

- Men andre har arbejdet lige så hårdt bag kulissen, siger Lone Wagner Olesen.

Annonce

Et hjertebarn

Lige nu benytter den snart forhenværende næstformand fritiden til at overlevere arbejds-opgaver, så skiftet for det nye hold bliver så smertefrit og glidende som muligt. For Brørup Bio er et hjertebarn.

- Og skulle der opstå udfordringer, så er jeg jo ikke længere end et opkald herfra, siger Lone Wagner Olesen.


Skulle der opstå udfordringer, så er jeg jo ikke længere end et opkald herfra,

Lone Wagner Olesen, næstformand i Brørup Bio


Brørup Bio råder over 144 pladser. Med de nuværende corona-regler må der lukkes 92 ind. Og antallet af biografgængere er eksploderet siden den spæde start i 1993.

- Dengang var der forestillinger, der ind imellem kun trak fire-fem besøgende, og nogle gange var vi nødt til at aflyse. I dag kommer familier langvejs fra, siger Lone Wagner Olesen.

Annonce

Comedy-night

Brørup Bio er mere end en biograf. 7. november er der eksempelvis comedy-night med Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Casper Porsdal, der alle er kendte ansigter i stand-up-branchen.

- Normalt har vi også tre koncertarrangementer om året, men det har vi været nødt til at droppe i år på grund af coronaen. Gyseraftenen, som også plejer at trække mange, blev også droppet af samme årsag, siger Lone Wagner Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce