Annonce
Ugeavisen Vejen

Genvalg til formand for pensionistforening

Annonce

Vejen: Vejen Pensionistforening har holdt sin ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen blev, af hensyn til coronasituationen, holdt i Folkesalen i Vejen Idrætscenter med deltagelse af 92 medlemmer.

Efter formandens beretning, og kassererens fremlæggelse af regnskab, blev formanden Bent Pedersen, genvalgt for en toårig periode. Erik Henriksen, Knud Erik Deigaard, Birthe Jespersen og Eva Baagøe forlod bestyrelsen, og fire nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt, men ingen ville stille op som suppleant.

Lørdag meldte der sig to, som stillede sig til rådighed, og ved tirsdagens bestyrelsesmøde blev bestyrelsen konstitueret som følger: Næstformand Svend Erik Jensen, kasserer er fortsat Marianne Würtz og Lone Baagøe blev sekretær. Øvrige bestyrelse er: Henning Jensen, Anne Mathiessen, Jytte Hansen, Elly Bojsen og Erik Strauss Søgaard. Som suppleant blev Ingrid Theilmann og Eva Baagøe valgt.

Bestyrelsen er hermed blevet fuldtallig, efter at der det seneste har manglet to i bestyrelsen.

- Vi er nu klar til at tage fat, når coronaen lægger sig. Når vi igen kan mødes til noget godt underholdning samt en sang og en svingom. Det trænger vi til. Der er mange der efterlyser vore bankospil, men det bliver ikke i år, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce