Annonce
Ugeavisen Vejen

Gilde hos nykåret Gazelle

Ejer af Dansk Eksport Emballage Thommas Jensen inviterede op til weekenden til rejsegilde på byggeri af nyt lager. Og der er mere på vej. Foto: Steen Rasmussen
Annonce

FØVLING: Dansk Eksport Emballage i Føvling har gennem de seneste 10 år været gennem en rivende udvikling fra 1 til nu 30 ansatte. Og der har været bump på vejen - ikke mindst takket være regeringens corona-nedlukning.

Men nu buldrer det derudad. Op til weekenden var der rejsegilde på en ny lagerhal, så noget af den store mængde træ til den daglige produktion af kasser til bl.a. forsendelse af grise til Kina kan komme under tag.

- Det går da fint, siger den unge indehaver, som trækker aldersgennemsnittet voldsomt nedad. Senest har han ansat en seniormedarbejder, som gennem en årrække har været ansat hos en af egnens store fabrikker, som ikke er kommer lige så smertefrit gennem coronaen.

Thomas Jensen går med nye byggeplaner, som kan blive nødvendige at realisere, hvis ordreindgangen fortsætter det opadgående spiral. Emballagefabrikken har netop fået Børsens Gazelle-pris, som uddeles officielt om få uger.

Rejsegildet blev det sidste, medarbejderne på Dansk Eksport Emballage nåede i fredags. Øl er strengt forbudt i produktionen med farlige maskiner. Foto: Steen Rasmussen
Intet rejsegilde uden pølser og håndbajere. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce