Annonce
Ugeavisen Vejen

Helt yt: Vejen-skuespiller i ny webserie

Maria Winther Nørgaard, skuespilleren fra Vejen (t.v), kaster sig i den nye webserie ud i en ny rolle, nemlig som instruktør. Foto: Anthon F. Tougaard
Skuespiller Maria Winther Nørgaard har taget sagen i egen hånd nu, hvor hele verden er lukket ned.

VEJEN: Tre veninder, tre wannabe YouTube-stjerner, med nul procent i succesrate gør i en ny komisk webserie med navnet YT endnu et forsøg på at slå igennem, men det er ikke så let.

De er simpelthen blevet for gamle til at forstå gamet, så de snubler rundt i deres egen generation, hvilket gør, at Frede - spillet af skuespilleren Maria Winther Nørgaard  fra Vejen - ofte ender i knap så heldige situationer.

Serieskaberne er fuldstændig YT - og fatter ikke deres egen generation.

YT er skrevet og skabt af Pernille Kaae Høier, Camilla Cecilie Schønberg og Maria Winther Nørgaard, der alle tre er skuespillere og har taget sagen i egen hånd og lavet en serie baseret på deres egne "best of the worst moments in their life".

De har skabt serien, fordi de aldrig selv er med på beatet. De rammer altid ved siden af. De er YT.

De havde en drøm om at være de første til at slå et slag for, at kvinder må være pinligt sjove, men nogen kom dem i forkøbet. De ville gøre det cool at være offbeat, men de havde desværre ikke råd til at hyre Frederik Fetterlein til optagelserne. De havde lavet en Karaoke youtube-kanal, men så hittede tiktok. Det hele er YT!

Serien kan ses fra den 24. februar på YouTube på internettet.

Maria Winther Nørgaard i ny rolle

Webserien YT på YouTube er instrueret af Maria Winther Nørgaard, som for første gang kaster sig over at instruere fiktion.

Udover Maria Winther Nørgaard i rollen som Frede, Pernille Kaae Høier som My og Camilla Cecilie Schønberg som Lotte, så medvirker Mathias Helt, Albert Dyrlund, Casper Sloth og Nikolaj Feifer. YT består af 3 afsnit af ca. 10 min.

YT har premiere den 24. februar kl. 12 på YouTube.

Webserien er støttet af Filmværkstedet København.

Maria Winther Nørgaard, skuespilleren fra Vejen. Foto: Anine Petra
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Lyt til Danmark fortæller: Demensramte Frank vil gennemføre sin sidste ironman - løber videre selvom blodet driver fra anklen 5:8

Annonce