Annonce
Ugeavisen Vejen

Holsted Speedway Klub får et økonomisk skulderklap

Dennis Mortensen, formand for Holsted Speedway, kan glæde sig over et ekstra skulderklap fra OK Benzin. Foto: Steen Rasmussen
OK giver 30 procent ekstra i sponsorstøtte i en Metalligafri sæson, hvor også klubfesten er aflyst.
Annonce

Holsted: Metalligaen blev endegyldigt aflyst i sidste uge uden en eneste match blev kørt. Den årlige klubfest er aflyst, men i en corona-præget tid er der også lyspunkter at finde i Holsted Speedway Klub.

OK Benzin har således hævet sponsorstøtten til moderklubben i denne sæson.

- Vi har fået 61.293 kroner fra OK, som har givet os 30 procent ekstra i sponsorstøtte nu, hvor mange foreninger er presset i de her usædvanlige tider, siger formand Dennis Mortensen og takker samtidig alle, der har tanket i årets løb.

- Og bliv endelig ved, for det kan mærkes i klubkassen, lyder meldingen.

Annonce

Indtægter mangler

Holsted Speedway Klub må i år undvære indtægterne fra baneleje til Metalliga-holdet og kiosk-salg under store publikumsløb.

- Det er svært at gøre tallene endeligt op lige nu, for så er der også nogle udgifter, vi ikke har haft. Sponsorerne har været flinke til at støtte op. Vi regner med at komme fornuftigt igennem 2020, og vi regner også med at køre store publikumsløb i2021, siger Dennis Mortensen.

Corona er årsag til aflysning af den årlige klubfest.

- Når andre må lukke ned, kan vi ikke forsvare at samle 200 medlemmer til en fest, siger Dennis Mortensen.


Når andre må lukke ned, kan vi ikke forsvare at samle 200 medlemmer til en fest.

Dennis Mortensen, formand for Holsted Speedway Klub


Det er liga-kørerne, der bliver hårdest ramt af corona-nedlukningen. I Metalligaen aflønnes kørerne pr. kørt match. Og der er ikke kørt matcher her i år.

- Der har også været lukket i England, men heldigvis tjener kørerne hovedparten af deres penge i Polen og Sverige, hvor der har været åbent for ligamatcher, siger Dennis Mortensen.

Annonce

Holdet næsten på plads

Ligaholdet Holsted Tigers har i hovedtræk holdet på plads  til næste sæson, hvor kørerne beholder deres kategorisering fra sidste sæson.

Nicki Pedersen er fremdeles A-kører, Rasmus Jensen og René Bach er B-kørere, og Sam Jensen er C-kører. D-kører-pladsen er stadig lidt flydende. Nicolai Klindt, der var rangeret som B-kører i indeværende sæson, er skiftet til Vojens.

Helt lukket ned har der nu ikke været på banen i Holsted. Der har således blevet kørt Danmarksturnering med 1. og 2. divisionsholdet i 500 cc og i 3. division i 85 kubik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce