Annonce
Ugeavisen Vejen

Husdyrauktion indfører corona-restriktioner

Med de nye restriktioner må der fremover kun være 58 besøgende ad gangen i Brørup Husdyrauktions auktionshal. Arkivfoto: Joan Karlsen
Brørup Husdyrauktion begrænser antallet af besøgende i auktionshallen. Som følge af faren for coronasmitte må der kun være 58 besøgende ad gangen i hallen.

Brørup: I lighed med kravet om brug af mundbind i butikker og butikscentre, er der også indført et krav om brug af mundbind ved ophold i alle indendørs haller, der er tilknyttet Brørup Husdyrauktion.

Det oplyser, Jørgen Bruun, der er formand for husdyrauktionen.

Kravet om brugen af mundbind gælder såvel auktionshallen, Bazaren som Kræmmerhallen.

Samtidig er kravet til antallet af besøgende blevet strammet, så der skal være mindst fire kvadratmeter gulvareal per besøgende.

- Vi har før kunnet have mellem 500 og 600 besøgende i auktionshallen, men så stod folk også som sild i en tønde. Med de nye restriktioner, kan der kun være 58 besøgende ad gangen, siger Jørgen Bruun.

Registrering

For at få adgang til auktionshallen kræves der nu billetter og dermed også en registrering af, hvem der opholder sig i hallen. Dertil kommer, at der nu også er etableret markeringer, hvor de handlende skal stå for at kunne holde den rette indbyrdes afstand.

- De handlende skal kunne føle sig trygge ved ringsiden. Vi ved, at afstand begrænser smitterisikoen. Derfor har vi etableret disse markeringer, og vi oplever, at vore gæster har stor forståelse for tiltagene, siger Jørgen Bruun.

Billetter til Brørup Husdyrauktions auktionshal koster 50 kroner. De kan bestilles på auktionskontoret og skal betales ved indgangen. Ved tilmelding af dyr reserveres gratis billetter til sælgerne. Købere af dyr får refunderet billetprisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce