Annonce
Ugeavisen Vejen

Hvert år starter Vejen Løbmotion et nyt løbehold - og alle kan være med

Vejen Løbemotion starter nye hold op torsdag den 17. januar kl. 17.30 foran Vejen Idrætscenter. Der er løbetræning hver mandag og torsdag kl. 17.30 - og koordinerende løbetræner Christina Bjørn fortæller, at alle kan være med, når Vejen Løbemotion tage løbeskoene på. Privatfoto

Hos Vejen Løbemotion er man klar til et nyt løbeår, hvor alle - både de øvede og nybegynderne - kan finde et tilbud om en sundere livsstil og godt kammeratskab.

Annonce

Vejen: Koordinerende løbetræner hos Vejen Løbemotion, Christina Bjørn, giver i det følgende svar på nogle af de spørgsmål, man typisk får i foreningen ved indgangen til et nyt træningsår:

1) Hvordan er det med at starte hos Vejen Løbemotion, hvad kræver det og hvem kan være med?

CB: I princippet kræver det kun et par løbesko og lyst til at ville i gang med at løbe, for at komme i gang. Når vi starter begynderhold, starter vi op så alle kan være med. Der er mange der selv har prøvet at starte med at løbe. Når det ikke går så godt, er det fordi man ofte kommer til at løbe for langt eller for hurtigt, og skal bruge 14 dage bagefter på at komme sig.

2) Jeg er bekymret for "alle" løber fra mig ..., og "det skal jo ikke være mig alle venter på...."

CB: De sætninger hører vi tit. Vi sørger for at have en "bagstopper" med, som altid er den sidste. Det vigtige ved at løbe på et hold er også netop at vi løber sammen. Sådan har jeg det også selv. Jeg fik en kunstig hofte for tre år siden. Den har faktisk øget min løbeglæde, for nu er det en ren fornøjelse, at jeg løbe igen, så er jeg helt ligeglad med, hvor hurtigt jeg løber.

3) Kan jeg være sikker på, at jeg kan lære at løbe?

CB: Nej, det kan du desværre ikke. Nogle har nogle knæskader, rygskader eller lignende, som gør at de ikke kan løbe. Vi går med planer om at oprette et "walk" hold for dem som gerne vil være med i fællesskabet, men af den ene eller anden grund ikke kan løbe.

5) Hvor meget er kontingentet, og hvad får jeg for det?

CB: Det koster 600 kr. om året at være med i klubben. For det kontingent får man en klub T-shirt når man starter, mulighed for mindst 100 træninger med uddannede trænere, gratis tilmelding til tre løb i lokalområdet og en masse hygge og gode oplevelser.

6) Hvordan starter jeg, møder jeg bare op eller hvordan?

CB: Ja, du skal bare møde op ved Vejen Idrætscenter når vi starter den 17/1 kl. 17.30. Kan du ikke lige komme den dag, eller er der noget du gerne vil vide inden, kan du altid skrive til mig, via vores hjemmeside: vejenatletik.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce