Annonce
Ugeavisen Vejen

Inner Wheel piger blev genforenet

Inner Wheel Vejen har fået ny præsident. Til højre ses Pernille Gilling efter kædeoverrækkelsen. Til venstre Marianne Aaskov.
Annonce

VEJEN:Ligesom mange har måttet ændre deres sommerferieplaner til noget mere lokalt i år, måtte Vejen Inner Wheel også ændre planer for årets udflugt og henlægge den til et mere lokalt sted. Turen gik til Skibelund Krat og temaet for det sidste møde i dette klubår var ”Genforening” i mere end en forstand. Inner Wheel-pigerne blev genforenet til det første møde i fire måneder, idet covid-19 også har betydet aflysninger som så mange andre steder for klubbens møder - og gensynsglæden var stor.

Dernæst stod aftenens første del også i Genforeningens tegn på en anden måde, idet Pernille Kring Vestergaard holdt et meget spændende foredrag om Skibelund Krat og Skibelund Stenene, der lige er blevet flot renoveret i forbindelse med 100 året for Genforeningen, og bestemt er et besøg værd.

Anden del af aftenen var en hyggelig middag på Hotel Skibelund Krat efterfulgt af generalforsamling og kædeoverrækkelse til Pernille Gilling, der vil stå i spidsen for klubben i det kommende år. Pernille kunne løfte sløret for det første møde den 13. august, som bliver en tur til Christiansfeld med guidet rundtur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce